Concerten waar ik heen ga in 2018


Het is voor niemand een verrassing dat ik dol ben op concerten. Als je mij op twitter volgt (wat je zeker zou moeten doen als je dat nog niet doet) zie je met enige regelmaat voorbij komen dat ik weer veel te enthousiast een tweet van TicketMaster retweet en weer flink met mijn geld gegooid heb. Het leek mij wel eens leuk om al mijn geplande concerten met jullie te delen en met wie ik ga etc! Ben je benieuwd waar ik heen ga en waar je dus ook vlogs van kan verwachten? Lees dan snel verder!We beginnen zaterdag 28 april want dan ga ik samen met Sophie en Gaby naar niemand minder dan Niall Horan. Als ik ergens ontzettend veel zin in heb is dat het wel. Ik vind hem ten eerste super schattig, hij is de enige probleemloze uit One Direction (jaa I <3 One Direction) en zijn nieuwe album is gewoon ontzettend leuk. Ik heb hem al eens live gezien bij Capital FM Summertime Ball vorig jaar, maar toen speelde Niall maar 2 nummers. In het voorprogramma staat Julia Michaels en niemand snapt de obsessie die we daar mee hebben behalve Kimiko, Sophie en ik  (vertel dat verhaal nog wel eens haha)

Vlak daarna, namelijk woensdag 2 mei, ga ik met Manon naar Sam Smith. Ik heb hem nog nooit live horen zingen maar zijn stem vind ik zo ontzettend mooi en dat wordt gewoon een hele avond vol op genieten. Ik moet nog wel wat aan mijn songtekstenkennis gaan doen, maar daar heb ik nog wel even de tijd voor!

Twee dagen na mijn vwo wiskunde B examen, woensdag 16 mei, ga ik met Sophie naar The Vamps. Voor de mensen die geen idee hebben wie dat zijn: een Britse Boyband met de schattigste lead singer ever! Jullie weten vast van het bestaan van mijn Shawn Mendes obsessie, maar ik heb dus ook een Bradley Simspon obsessie (beide zó schattig). Sophie en ik hebben ze al een keer live gezien toen ze vorig jaar in het voorprogramma van Little Mix stonden, maar nu hebben ze hun eigen concert in Paradiso en ik heb daar echt zo ontzettend veel zin in. 

Op de dag van de examenuitslag, woensdag 13 juni, ga ik samen met Joyce naar het concert van Camila Cabello. HAVANA OH NANA. Hopelijk slagen we beide dit jaar wel en dan kunnen we dat meteen die avond vieren bij een ontzettend leuk concert! Camila heb ik ook nog nooit live gezien, maar ik kan niet wachten om Havana live te horen <3.

2009 Floor zou helemaal gestoord worden als ze wist dat ze ooit naar een concert van Demi Lovato zou gaan, maar ook dat gaat in 2018 gebeuren. Maandag 18 juni ga ik samen met Yaël en Sophie namelijk naar het concert van Demi Lovato en je hebt geen idee hoe excited ik daar voor ben. Ik wil sinds 2009 naar haar concert en dat het dan toch eindelijk gebeurt is wel erg fijn! Ik stond niet eens in de wachtrij om kaartjes te kunnen kopen, volgens mij was het een teken. 

Als dat nog niet genoeg concerten waren ga ik ook nog eens twee keer naar Ed Sheeran. Ja je las het goed, ik ga twee keer. Donderdag 28 juni  en vrijdag 29 juni ga ik namelijk naar Ed Sheeran. Er zijn geen woorden die beschrijven hoe veel zin ik hier in heb (volgens mij heb ik dat al bij elk concert gezegd, maar écht!). Donderdag ga ik met Joyce en twee van haar vriendinnen, vrijdag ga ik met Kimiko, Niekie en Noa (en nog heeeeull wat andere vriendinnen). 

Ik hoop in juni ook nog naar Capital FM Summertime Ball te gaan in Londen, want dat was vorig jaar echt het vetste op aarde! Dit is in ieder geval (tot nu toe) mijn concert planning van 2018.

Heb jij nog concerten op de planning staan?

Liefs,
Floor

Reacties