Mijn favoriete food blogs

Ik weet niet hoe het zit met jullie maar ik kan echt uren door foodblogs scrollen opzoek naar heerlijke nieuwe recepten. Ik vind dan ook met enige regelmaat hele leuke maar vooral lekkere recepten. Vandaar dat het mij leuk leek om mijn favoriete foodblogs met jullie te gaan delen! Als je benieuwd bent welke blogs ik gekozen heb, lees dan snel verder!beaufood.nl

De blog van Bo kwam ik laatst tegen toen ik op zoek was naar een glutenvrij pizzarecept met een havermout bodem. Al snel heb ik heel de website afgezocht opzoek naar andere heerlijke recepten en we hebben er al een aantal gegeten. Er staan zeker recepten die voor iedereen leuk zijn, zo heb je bijvoorbeeld vega recepten, maar ook gewoon met vlees en vis. Glutenvrije recepten zijn ook zeker op Bo haar blog te vinden! En nog een hele hoop andere recepten die niet per se avondeten zijn!

frommybowl.com

Caitlin kwam ik een keer tegen op YouTube en sindsdien ben ik dol op haar video's en die kijk ik dan ook echt met alle plezier. Nog niet al te lang geleden kwam ik er ook achter dat ze een blog heeft en daar staan ook echt de meest heerlijke recepten op, zo vond ik laatst een glutenvrij recept voor cinnamon rolls, euhm yaahaas! Cailtin heeft ook haar eigen receptenboek, die ik zeker nog een keer wil aanschaffen. Al haar recepten zijn vegan, gezond en budget vriendelijk. Ook is het meeste gluten- en olievrij!

thelittleblogofvegan.com 

De blog van Holly Jade kwam ik eigenlijk tegen via haar zus (Naomi Victoria). Ik volgde haar zus al enige tijd op YouTube en andere social media en toen zag ik opeens dat ze een tweet retweette van haar zusje waarin ze echt het meest prachtig uitziend eten gemaakt had en toen ben ik haar eigenlijk gaan volgen op Twitter en Instagram. Haar Instagram is overigens echt next level goals. Alles op haar blog is zoals de naam al zegt vegan. Het zijn vooral de mooiste taarten en snacks ever maar ook genoeg recepten voor de lunch en het avondeten. Zo heb ik een keer haar naambrood gemaakt met falafel en dat was echt goddelijk.

simplyquinoa.com

De laatste blog die ik voor jullie heb is de blog van Alyssa, wederom ontdekt via YouTube. Al haar recepten zijn glutenvrij en ook voornamelijk lactose vrij, handig voor de mensen met een allergie onder ons. De ster van haar blog is natuurlijk de quinoa, maar dat betekent niet dat het in elk recept zit! Heel veel van haar recepten zijn ook te vinden in videovorm! Vind ik altijd extra leuk :D. Ik heb een keer een quinoa pizzabodem van haar gemaakt die heerlijk was, maar oh zo machtig haha.

Ik ga binnenkort nog een blogpost schrijven met mijn favorieten recepten of met recepten die ik graag nog eens wil proberen! Oh en voor de mensen die het nog niet weten, ik eet glutenvrij!

Wat zijn jouw favoriete food blogs?
Liefs,
Floor

Reacties