1K ABONNEES WINACTIEHet was aan het eind van 2017 dan eindelijk gelukt, ik haalde de 1k abonnees op YouTube! Dat moet natuurlijk gevierd worden en daarom heb ik een leuke winactie voor jullie samengesteld waar er maar liefst 2 gelukkige winnaressen zijn, hoe leuk is dat! Bekijk snel de video onder aan dit artikel om te weten wat je kunt winnen!Natuurlijk horen er ook nog wat regeltjes bij een winactie, zo kun je mee doen tot 3 februari en maak in de winnaar 4/5 februari bekend! Als je jonger bent dan 18 moet je natuurlijk wel even toestemming vragen aan je ouders!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Geabonneerd zijn op mijn YouTube Kanaal
 • De video een duimpje omhoog geven
 • Een reactie achter laten (op YouTube) waarin je vermeld welk pakketje je wil willen, wat je favoriete soort video's zijn van mij om naar te kijken én je Instagram of Twitter zodat ik je een berichtje kan sturen als je gewonnen hebt!
Wil je meer kans maken?

Dit zijn dan alle dingen die je moet/kunt doen om kans te maken op een van de twee pakketjes!


Veel succes! 

Liefs,
Floor

Reacties

 1. Wauw, wat een mooie mijlpaal! ;)
  Ik vier je feestje graag mee hihi wat ontzettend lief dat je dit weggeeft!
  Ik doe graag mee voor het 2e pakket!
  Groetje Ilsiee
  wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten