Last Days of 2017 | My 2017

Het leek mij wel weer eens tijd om even terug te blikken op 2017, zoals ik eigenlijk elk jaar doe aan het eind. Ik denk dat we wel kunnen vaststellen dat het niet het meest geweldige jaar ooit was, met alle ellende en dingen die er in de wereld gebeurt zijn. Tijd voor alle hoogtepunten uit dit jaar en misschien ook wel wat diepte punten! Ik vind dit er leuk om te maken, maar vooral om later weer terug te lezen haha. Laten we maar gewoon snel beginnen

Januari

Januari begon met een goede opruimsessie, zo had ik meer dan de helft van mijn nagellak weggedaan simpel weg omdat ik het gewoon niet gebruikte. Ook kwam toen mijn serie "Study With Me" tot leven wat zeker een van de beste keuzes ooit geweest is. Verder had ik heel wat nieuwe NYX Soft Matte Lipcreams en kleren gekocht. De twee boeken die ik gelezen heb toen waren Fangirl en Wonder, beide ontzettend leuk! In januari moest ik ook aan de bak om mijn dramatische se cijfers te herkansen, waren de luistertoetsen en had ik mijn Nederlands debat.

Februari

In februari ging dan eindelijk mijn beugel eruit! Helaas hadden we geen kaartjes voor het concert van Ed Sheeran wat ik zo ontzettend jammer vond. Sophie en ik waren uiteraard naar Fifty Shades Darker geweest, want ja dat doe je nou eenmaal. Wederom veel te veel dingen gekocht. Ook hebben we toen ons PWS laten inbinden zodat ie er op en top uitziet. Ik haalde de 200 abonnees op YouTube waar ik ontzettend blij mee was! 

Maart
Dit is uiteindelijk mijn prom jurk geworden! Maar prom zelf was pas in juni :)
In maart mocht ik voor het eerst stemmen wat ik natuurlijk gedaan had! Het was natuurlijk ook alweer tijd voor toetsweek nummero 2 en ook meteen de laatste. Ik had zoals ik dat altijd in stijl doe rustig weer 4 onvoldoendes. Sophie en ik hadden onze vakantie naar Portugal geboekt. Ik vond dat ik het wel verdient had om sims 4 te kopen dus dat had ik ook gedaan. Verder had ik eindelijk mijn promjurk gevonden en had ik een studie gevonden die ik heel graag wilde doen! Ook had ik de 300 abonnees op YouTube gehaald!

April

In April zijn er heel wat mensjes jarig onder andere mijn moeder en zusje maar ook een paar vriendinnen! Eindelijk was ik goed bezig met minder geld uitgeven en gingen Sophie en ik nog naar Beauty and the Beast in de bioscoop! Ik was nog met mijn moeder naar een heel leuk winkeltje in Amersfoort geweest en we hadden de examenstunt op school. Ook haalde ik nog de 400 abonnees! Verder kan ik me eigenlijk niet zo veel er van herinneren  

Mei

Mei begon ontzettend goed, Sophie en ik gingen namelijk 1 mei naar het concert van Shawn Mendes en oh mijn god wat was dat genieten! Ik heb er ongeveer 10000 video's en foto's van maar zo leuk om terug naar te kijken! Sophie, Kimiko en ik hadden de kaartjes gekocht voor Capital FM Summertime Ball en meteen een vlucht+hotel geboekt in Londen! Verder had ik nog examentraining en begonnen de examens (ook wel bekend als de hel :)). En haalde ik de 450 abonnees!

Juni
Juni was een hele leuke maar ook hele stomme maand. 3 juni gingen Sophie en ik naar het concert van Little Mix wat altijd een feestje is! Vervolgens gingen we 9, 10 en 11 juni naar Londen. Dat was echt een van de leukste weekenden van mijn leven. Capital FM Summer Time Ball heeft echt mijn hart gestolen en het was zo ontzettend leuk! Verder hebben we zo hard gelachen dat we er bijna van moesten huilen en had ik ontzettend veel spierpijn in mijn buik van de hele tijd mee zingen! Ook was mijn prom in juni wat ontzettend leuk vond en toen kwam 14 juni een ongelofelijke rot dag. Ik hoorde namelijk dat ik een her moest doen voor mijn eindexamen. Ik heb nog een herkansingscursus gedaan en uiteindelijk mijn herexamen (die ik nog slechter gedaan had dan mijn normale examen)

Juli

Jullie staat lekker in het teken van vakantie! Sophie en ik gingen heerlijk een week naar Portugal waar we begonnen in Porto, vervolgens naar Lissabon en Lagos gingen en eindigde in Faro. Ik heb echt op en top genoten die week zo ontzettend leuk was het! Tijdens onze vakantie meosten we ook ong kaartjes zien te kopen voor het concert van Ed Sheeran volgend jaar. Ik kan met geluk zeggen dat ik zowel 28 als 29 juni naar Ed Sheeran ga! Verder kwam het nieuwe album van The Vamps die ik echt super leuk vind. 22 juli ging ik dan op vakantie met mijn ouders, we verbleven in het prachtigste landhuis ever in Italië en vervolgens in een heel leuk appartement in Oostenrijk. 

Augustus
In Augustus kwamen we terug van vakantie en  zijn natuurlijk weer heel wat back to school video's online gekomen! Ook kwamen er heel wat artikels online op mijn blog :D. Ik heb de hele maand gewerkt in het ziekenhuis om zo een zakcentje bij te verdienen! Ook verkocht ik al mijn kleding op United Wardrobe en gaf ik heel wat geld uit aan Zoella Lifestyle! 23 augustus begon mijn school alweer, sad. Eind augustus had ik alweer 695 abonnees

September

In september zat ik alweer op school (ik doe vavo). Ook had ik twee proefrijlessen gevolgd. Natuurlijk moesten we kaartjes kopen voor het concert van Dua Lipa dus dat hebben we ook zeker gedaan. Ik heb gesolliciteerd bij de Hunkemöller, lekker veel gewerkt bij de appie en zijn er natuurlijk heel wat mensjes jarig in september, maar verder weet ik niet zo goed wat er gebeurt is. 

Oktober

In oktober had ik dan mijn eerste officiële rijles. Verder hebben we concertkaartjes gekocht voor Niall Horan, heb ik twee keer theorie examen gedaan (en beide keren gefaald) hadden we herfstvakantie, ben ik begonnen bij Hunkemoller en begon mijn eerste toetsweek van het jaar. Ook had ik al de nodige voorbereidingen getroffen voor mijn verjaardag. 

November


November begint altijd met mijn verjaardag wat ontzettend leuk is. Enige nadeel was dat het midden in mijn toetsweek was, waar ik overigens hele goede cijfers gehaald heb wat voor de verandering wel eens fijn is. 4 november had ik dan mijn verjaardagsfeestje en 5 november gingen Sophie en ik naar het concert van Dua Lipa wat 23829x leuker was dan ik ooit had gedacht. Over concerten gesproken ik had ook nog twee kaartjes kunnen kopen voor het concert van Sam Smith in mei waar ik heen ga met Manon! Ik ben nog naar twee open dagen geweest waarvan er eentje heel leuk was en de andere op en top drama, dus die hebben we maar veranderd in een dagje shoppen. Sophie is natuurlijk ook jarig in november dus dat moest gevierd worden en hebben we concertkaartjes gekocht voor het concert van The Vamps. Ik heb mijn laatste dag gehad bij de appie wat de beste keuze was van mijn leven. Ik heb iets te veel geld uit gegeven tijdens Black Friday, maar wel een hele toffe camera gekocht! En de laatste dag van november had ik voor de derde keer mijn theorie examen die ik EINDELIJK gehaald had toen!

December

En voordat je het weet zit je al in december. Ik heb twee advent calendars die ik elke keer met veeel plezier geopend heb, op mijn YouTube kanaal deed ik Winter Wonder Month, heb mijn rijexamen gepland (die is 15 maart), mijn vader is nog jarig en een paar van mijn vriendinnen. Ik heb heerlijk veel kerstkaarten geschreven en verstuurd een heel mooi jurkje gekocht op United Wardrobe, lekker veel kersttruien aan gehad. We hebben natuurlijk behoorlijk wat sneeuw over ons heen gekregen, ben nog uiteten geweest voor mijn verjaardag, heb redelijk veel gewerkt, ben aan het genietne van de kerstvakantie en ben zo dicht bij de 1k abonnees als ik dit typ (22-12 heb nu 988). 

Dit was ongeveer mijn 2017 voor zover ik het mij kan herinneren!

Hoe was jullie 2017?
Liefs,
Floor

Reacties