De leukste kerstfilm van 2017!

Afbeeldingsresultaat voor a christmas prince

Zaterdagavond zat ik na mijn werk heerlijk op de bank een beetje tv te kijken, maar op een gegeven moment was er geen leuk programma waar ik naar wilde kijken. Al snel beland je dan op Netflix opzoek naar een leuke film of serie. Toen wist ik opeens weer welke film ik nog wilde kijken, namelijk A Christmas Prince. Ik had al hele goeie dingen gehoord over deze film en kon dan ook niet wachten om hem te gaan kijken!


"Naast de klassiekers Home Alone  en Home Alone 2 is dit zeker een nieuwe favoriete kerstfilm van mij en zeker de leukste kerstfilm van 2017!"


A Christmas Prince is een Netflix Original, dus alleen te kijken op Netflix. Dus mocht je zelf geen Netflix hebben, maak er dan een leuke vriendinnenavond van want vast iemand die je kent heeft wel netflix!

Het verhaal

Het gaat over een mevrouw Amber Moore, die journalist is in New York maar tot nu toe alleen nog maar het werk van andere mag bewerken. Ze wordt uiteindelijk naar Aldovia (een verzonnen Oost-Europees land) gestuurd om een koninklijk evenement bij te wonen. Het gaat over de kroning van Richard wie de troon op moet volgen na het overlijden van zijn vader. In het nieuws wordt hij neergezet als een playboy die het te druk heeft met andere dingen. Vanaf het moment dat de persconferentie begint, begint er ook een heel nieuw leven voor Amber Moore.

Mijn mening

De film is zo ontzettend lief en mooi en cute en romantisch en schattig en gewoon top. Het is heerlijk om hem op een avondje te kijken dat je gewoon lekker wil relaxen en langzaam verliefd te worden op de prins. Ik snap zeker weten waarom de film 5 sterren heeft op Netflix want het is gewoon zo ontzettend schattig en leuk. Dat gezegd hebbende ga ik hem ook zeker nog een keer kijken voordat kerst voorbij is, want deze film is te leuk!  Naast de klassiekers Home Alone en Home Alone 2 is dit zeker een nieuwe favoriete kerstfilm van mij en zeker de leukste kerstfilm van 2017!

Heb jij deze film al eens gezien?
Liefs,
Floor

Reacties