De eerste week van Winter Wonder Month!


Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik ook een YouTube kanaal en in de maand december plaats ik in ieder geval tot aan kerst elke dag een video! Het leek mij leuk om aan het begin van elke week (dus maandag) een blogpost te maken en daar alle video's van afgelopen week in te doen, zodat je zelf ook nog even een kijkje kan nemen als je toevallig een video gemist hebt, of als je niet eens wist van het bestaan van mijn YouTube kanaal!Deze blogpost heeft als enige 10 video's, want ik doe 1,2 en 3 december hier ook even bij!


We begonnen de maand met een Lush Kerst Bath Bomb video, waar in ik allemaal verschillende lush producten getest heb van de kerstcollectie natuurlijk. Ik ben altijd al groot fan geweest van de Lush bath bombs dus toen ik er zo veel van de kerstcollectie voor mijn verjaardag gekregen had wilde ik meteen deze video maken!


Op 2 december volgde een van mijn favoriete video's namelijk een Kerst/Verjaardag Gift Guide, hier laat ik allemaal leuke ideetjes zien qua cadeautjes die je kunt geven aan mensen tijdens kerst of hun verjaardag. Handig als je nog wat inspiratie nodig hebt!


Natuurlijk hoort er in dit rijtje ook een shoplog thuis! Wat is er nou leuker dan een Kerst Primark & Action Shoplog? Ik kan zo snel niet iets bedenken. Ik kocht onder andere een foute kersttrui, sokken, lampjes en nog veel meer om het gezellig kerstig te maken.


Een video vol met Mijn Favoriete Kerst Items kon natuurlijk ook niet vergeten worden. Deze video is perfect om lekker in de kerststemming te komen en om al je decoraties er bij te pakken en de boel te gaan versieren. 


De video die op 5 december online kwam heeft eigenlijk niks met kerst te maken maar is mijn Homework Routine! Ik weet dat veel mensen dit ontzettend leuk vinden om te zien en ik moest toch nog een nieuwere versie maken vandaar dat deze video ook een plekje heeft gekregen in winter wonder month!


Een video die ik zelf erg leuk vind, maar behoorlijk slecht bekeken is is de video waarin ik kerstvormige make-up sponsen test van de Primark! Mocht je benieuwd zijn of de kerstboom- en de sneeuwpopvorm werkt in een make-up spsons, kijk dan snel deze video!


7 December kwam dan mijn eerste Weekvlog ooit online! Het is gefilmd in week 48 (27-11 tot 3-12). In de weekvlog zie je onder andere een shoplog van Kruidvat & Douglas, maak ik mijn advent calendars open en heb ik voor de derde keer mijn auto theorie examen.


Ook kwam alweer de 3e What I Eat in a Day online waarin ik laat zien wat ik allemaal eet op een dag, in deze video zie je wel alleen de drie hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch, avondeten). En het is allemaal glutenvrij!


Een Christmas Room Tour kan natuurlijk ook niet ontbreken in december! Ik laat zien welke decoraties ik allemaal heb in mijn slaapkamer en je kan mijn collectie kersttruien bewonderen. Nog al een hele leuke video, al zeg ik het zelf.


Gister zijn we de week alweer geĆ«indigd met een Get Ready With Me. Dit is een van mijn favoriete video soorten om te kijken, dus ik vond het ook erg leuk om er zelf weer eentje te maken. In deze video zie je hoe ik mij klaar maar voor een dagje school. 

Dit zijn dan alweer alle 10 de video's die tot nu toe online gekomen zijn in mijn Winter Wonder Month! Vergeet ook zeker niet de afspeellijst op YouTube te checken, want daar staan alle video's gewoon bij elkaar!

Welke video('s) heb jij al gekeken?
Liefs,
Floor

Reacties