Bye 2017, Hello 2018


In plaats van dat ik merendeel van mijn hersenspinsels deel op mijn blog, leek het mij dit jaar leuk om er eens een video van te maken! Vandaar dat deze blogpost ook niet om 06.00 online kwam maar rond 13.30 aangezien ik deze blogpost pas maak nadat de video online is gekomen en die kwam om 11.00u! De video staat onderaan dit artikel mocht je er benieuwd naar zijn, MAAR WE HEBBEN DE 1K ABONNEES GEHAAALD, zo veel liefde voor jullie! Hopelijk wordt 2018 het jaar waarin ik mijn rijbewijs haal en mijn eindexamen. Verder hoop ik dat ik een leuke studie vind! 

Laten we maar eerst kijken of de goals van afgelopen jaar gelukt zijn:
Examen vwo halen:  nope
Studie kiezen: Ik had een studie gekozen die ik wilde doen, maar nu wil ik m niet meer doen, oeps.
350 abonnees halen op YouTube: HEEL HARD GELUKT! Heb er ondertussen 1k <3
Meer boeken lezen: ja ik heb meer boeken gelezen, maar niet zoveel als ik gehoopt had...
Meer glutenvrije recepten delen: In mijn What I Eat In a Day zeker!
Positiever doen: nahh ook niet echt helemaal...

Nu is het dan tijd voor mijn doelen van 2018!

Mijn diploma halen. Dit komt zeker weten niet als een verrassing, maar ik wil gewoon graag mijn eindexamen halen, lekker mijn diploma en dan lekker gaan studeren!

Daarnaast wil ik ook graag mijn rijbewijs halen. Ik mag 15 maart afrijdend dus ik hoop zeker dat ik dan ga slagen en dan ga ik lekker rondcrossen hahaah.

Verder wil ik heel graag minder geld uitgeven. Ik geef de laatste tijd te veel geld uit aan te onnodige dingen dus ik wil wat minder geld uitgeven en wat meer sparen. Wat ook goed past in dit rijtje is meer kleren verkopen. Ik heb ondertussen al 14 items verkocht dus dat gaat de goede kant op!

Ook hoop ik de 2000 abonnees te halen. We zitten zoals ik al eerder zij nu op 1k dus ik hoop dat we die kunnen verdubbelen. Mocht je nog niet geabonneerd zijn doe dat dan snel! En ik wil ook graag weer lekker veel uploaden! Dus mocht je nog leuke idee├źn hebben voor nieuwe video's, let me know!

Als laatst wil ik graag wat meer experimenteren met make-up. Leuke ooglooks maken, verschillende producten gebruiken, merken gebruiken die ik nog nooit geprobeerd heb en zo kan ik nog wel even doorgaan!

Mijn video: 

31 december, Goodbye 2017


Ik wil bij deze iedereen alvast een fijne jaarwisseling wensen en ik hoop dat 2018 een super jaar voor je wordt!

Wat zijn goals/doelen die jij hebt voor je zelf voor 2018?
Liefs,
Floor

Reacties