PS... Pure Glow Highlighter Brunch Club


Vandaag heb ik weer eens een artikel voor jullie. Je zal het bijna niet geloven, maar het is toch echt zo! Ik ben dinsdag heerlijk naar de Primark geweest en heb weer eens wat leuke make-upjes meegenomen. Ik had nog nooit echt make-up geprobeerd van de Primark en ik was nu toch wel erg nieuwsgierig. De shoplog komt trouwens volgende week woensdag online, mocht je daar benieuwd naar zijn :). Ik kwam deze prachtige highlighter tegen en kom hem dan ook niet laten liggen. Ben je benieuwd of de highlighter een hoog "blind the haters" factor heeft, lees dan snel verder.


De Verpakking
De highlighter komt in een plastic verpakking, met aan de achterkant rosé goud. Ik weet dat best wel veel mensen daar helemaal weg van zijn dus dat is zeker een groot pluspunt en heeft Primark dus slim gedaan. Verder is het gewoon een vierkante verpakking met een transparante bovenkant waar het merk, de naam, de kleur en de prijs op vermeld staan.

De kleurZoals je waarschijnlijk zelf al gezien had heeft de highlighter een hele mooie champange kleur. Dit is zeker mijn favoriete highlight kleur. Ik vind roze highlighters namelijk nog meer opvallen doordat er zo'n koele roze glans over je gezicht zit dan. Dit is dus wat mij betreft de perfecte kleur als het om highlighter gaat en dat gewoon gevonden bij de Primark.  Volgens mij is de highlighter in de kleur Brunch Club, maar dat weet ik niet helemaal 100% zeker. Ik heb in ieder geval bij de Primark waar ik was geen andere kleuren gezien.

Swatches


Het leukste moment van een nieuw product is natuurlijk het swatchen. Zo kan een product ontzettend tegenvallen, maar ook echt de topper van de week worden. Ik weet wel zeker dat we hier te maken hebben met een geval topper van de week! Er komt zo'n ontzettend mooie glans vanaf en nu deed ik mijn hand niet eens opzettelijk naar het licht toe, wat ik normaal wel zou doen als ik mijn highlighter wil laten shinen. Op de foto's zelf zie je het niet zo heel goed, maar dit is echt een "blind the haters" highlighter om u tegen te zeggen. Het geeft zo veel glans en brengt echt vet gemakkelijk aan. Voor overdag is de highlighter misschien wat heftig, maar als je van een blind the haters look all day everyday houdt, is dit zeker een grote aanrader. Je kunt hem ook nog gemakkelijk opbouwen zodat je echt heel hard shined. 

Eindoordeel en verkrijgbaarheid


Ik vind het echt een onwijs mooie highlighter en ben zo blij dat ik hem uiteindelijk toch gekocht heb. Ik had eigenlijk niet echt hoge verwachtingen van make-up van de Primark, maar deze highlighter heeft zeker mijn mening veranderd daarover. De champange glans is echt iets waar ik helemaal dol op ben en kan niet wachten om hem dan eindelijk echt te gaan dragen. Ik heb hem ook meteen al mijn vriendinnen aangeraden die dol zijn op highlighter want deze kun je gewoon niet missen in je highlighter stash!

Je kunt de highlighter kopen bij de Primark (goh je meent het) en hij kost maar €4! Wat mij betreft echt een koopje als je ziet hoe mooi de highlighter is. 

Heb jij al eens een highlighter van Primark geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten