YouTube kanalen die ik ontdekt heb!

Afbeeldingsresultaat voor youtube tumblr
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik echt dol op YouTube, niet alleen het maken van video's vind ik onwijs leuk maar ook het kijken van video's. Ik spendeer dus een groot deel van mijn tijd op YouTube en heb de afgelopen weken weer een aantal hele leuke kanalen ontdekt die ik graag met jullie wil delen!Jess and Gabriel
Afbeeldingsresultaat voor jess and gabriel conte
Ik kwam het kanaal van deze twee beauty's tegen toen ik de trouwvideo van Aspyn & Parker opnieuw ging kijken en toen stond hun video "surprising my girlfriend in Australia" bij de aanbevolen video's en die ging ik meteen kijken. Vanaf dat moment ben ik wel een soort van obsessed met ze. Jess is echt een ontzettend mooi meisje en samen zijn ze echt te cute voor woorden. Wel een kleine waarschuwing, als je dat kijkt en je bent toevallig single dan voel je je ook meteen heeel erg single hahah. 

Mars
Afbeeldingsresultaat voor radmarss

Als ik voor iemand veel respect heb dan is het wel voor Mars, ze is een zeventienjarig Amerikaans meisje die in haar rechterarm een tumor heeft/had. Ze vertelt er heel open over en wat er allemaal gebeurt is tijdens de operatie. Ik vind het zo ontzettend knap dat er nog zo veel positiviteit in haar lichaampje kan zitten zeker na alle operaties en dergelijke. Maar ze maakt ook gewoon hele leuke video's die niet per se aan haar zieke gerelateerd zijn. Ik vind haar echt een topper en zeker de moeite waard om eens te kijken!

Afbeeldingsresultaat voor dante d'angelo

Als deze naam je ondertussen niet bekend voor komt, ben je zeker geen liefhebber van mijn YouTube video's. Ik heb het namelijk al verschillende keren gehad over deze hilarische gozer. Hij geeft me dus echt leven en ik zeik elke keer weer in mijn broek van zijn reacties. Ik raad je aan om mijn favorieten video te kijken, want daar zie je ook dat ik hem noem. Hij is echt oprecht het beste wat ik op YouTube gevonden heb in 2017, wat een held. 

Afbeeldingsresultaat voor brian redmon

Well hello gorgeous. Brian is gewoon een genot voor het oog, net als Jess and Gabriel, laten we eerlijk zijn. Hij maakt van die video's die ik als 13 jarig meisje altijd keek van Connor Franta en dergelijke. "Thing girls do that.....", "Things girls don't understand about guys", "Sexy things girls do", jaa ik denk dat je wel begrijpt over wat voor video's dit gaat. Dit zijn zeker niet mijn favoriete video's op YouTube, maar toch is het ontzettend heerlijk om hier gewoon een minuut of 7 naar te kijken, hihi. 

Dit zijn dan 4 nieuwe YouTube kanalen die ik de laatste tijd ontdekt heb!

Ken jij deze kanalen al?
Liefs,
Floor

Reacties