Video | 10 dingen die ik had willen weten voor het examenjaar | Back to School


Vandaag is het dan eindelijk tijd voor de eerste Back To School video van 2017. Ik vind dit altijd hele leuke video's om te kijken (en om te maken), dus er zullen er zeker nog meer komen. Er komt in ieder geval nog een Back To School shoplog, want ja dat is eigenlijk waar heel het Back To School seizoen om draait! Afgelopen jaar heb ik ook 8 Back To School video's gemaakt, dus als je die nog niet gezien hebt, klik dan hier om naar de afspeellijst te gaan.Als je nog leuke (Back To School) video idee├źn hebt, mag je die natuurlijk altijd in de reacties achter laten en ik zou het heel erg leuk vinden als je je zou abonneren op mijn YouTube kanaal! Want daar komt elke dinsdag en vrijdag om 16.00u een nieuwe video online!  (Soms zelfs op zondag als ik een extra video voor jullie gepland heb!)

Fijn weekend!

Liefs,
FloorReacties