Review | Balea Soft + Clear Anti-Pickel Peel off Maske


Maskertjes, ik ben er dol op maar gebruik ze eigenlijk veel te weinig. Laats vond ik het dan toch wel weer eens tijd voor een maskertje en koos ik voor de Balea Soft & Clear Ant-pickel peel of mask. Dus een maskertje tegen puistjes en onzuiverheden. Mijn huid was niet heel dramatisch op het moment dat ik het gebruikte maar het heeft er zeker beter uit gezien.


Zoals je kunt zien kun je met 1 verpakking twee keer doen, wel zo fijn! Het plaatje rechtsboven in beloofd dat het masker zwart is, I like it. Verder ziet de verpakking er niet heel bijzonder uit en is het gewoon een typische maskertjes verpakking.Op de achterkant staat vervolgens hoe je het product kunt gebruiken en wat de ingrediënten zijn. Mijn Duits is niet al te best maar samen met Google Translate kom je overal achter. Zo staat er op de achterkant:
Het masker met salicylzuur, geactiveerde koolstof en zink helpt bij puistjes en verstopte poriën. de formule zorgt ervoor dat doden huidcellen en huidverontreiniging worden verwijderd wanneer je het masker langzaam van je gezicht af trekt. bij regelmatig gebruik wordt de huid gereinigd en volet de huid gladder en egaler aan.

Ingrediënten:
AQUA, ALCOHOL DENAT., POLYVINYL ALCOHOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SALICYLIC ACID, PANTHENOL, CHARCOAL POWDER, PARFUM, XANTHAN GUM, ZINC PCA, SODIUM HYDROXIDE, PANTOLACTONE, CITRIC ACID.


Het maskertje is inderdaad zwart zoals je kunt zien op mijn gezicht. Het is de bedoeling dat je het je huid eerst goed reinigt en dit kun je natuurlijk gewoon de manier doen hoe je dit altijd doet. Vervolgens moet je het masker ongeveer 2mm dik aanbrengen en je ogen en mond vermijden. Ik ben niet zo goed in iets 2mm dik aanbrengen, dus ik heb maar gewoon wat gedaan. Vervolgens moet je het maskertje zo'n 10 tot 15 minuten op je gezicht laten zitten (als je een dikkere laag aangebracht hebt duurt dit natuurlijk langer). Vervolgens kun je het maskertje langzaam vanaf de zijkanten van je gezicht naar het midden er af trekken. Als er wat restjes over blijven kun je dit makkelijk met wat lauw water en een washandje/watje er af halen. Het maskertje mag 3 keer per week gebruikt worden.

Eigenlijk is het maskertje gewoon een grote neusstrip alleen dan voor je hele gezicht. Dat is de enige manier hoe ik het kan omschrijven. Als je het maskertje er af trekt zie je in het maskertje namelijk dezelfde gore dingen zitten die je altijd ziet als je je neusstrip er vanaf haalt. Ik vind dat zeker een fijn idee want dan voelt je gezicht weer lekker schoon aan. Het er af trekken deed ook helemaal niet echt zeer.  Mijn huid voelde wel een beetje droog aan, maar dat is snel verholpen door een crème op te smeren.

Ik vind dit masker zeker een aanrader. Je kunt Balea kopen bij de DM in onder ander Duitsland en Oostenrijk. Dit maskertje kun je kopen voor €0,75 wat natuurlijk echt heel goedkoop is!

Heb jij al eens zo'n soort maskertje geprobeerd?
Liefs,
Floor


Reacties