Review | Essence Cubanita Jumbo Highlighter 01 Mi Corazón


Highlighter, ik ben er dol op. Toen ik in de Bipa in Oostenrijk deze mega highlighter van Essence zag liggen heb ik geen seconde getwijfeld en hem gewoon meegenomen. Het is van de Cubanita collectie. Kom naar cuba! Met de nieuwe trend edition “cubanita” reist essence naar het land van de ritmische dansen en kleurrijke cadillacs. van juli tot augustus 2017 staat alles in het teken van caribische flair met zomerse kleuren en tropische verpakkingsdesigns. Zo ook dus deze mooie jumbo highlighter!

Met groot bedoel ik dan ook echt groot, hij is net iets groter dan mijn handpalm (oké ik heb ook wel kleine handen maar alsnog). Het zit in een zwarte verpakking van plastic en op de voorkant staat in het zwart Essence Cubanita Jumbo Highlighter en een palmboom. Vooral de palmboom vind ik een erg leuk detail! De highlighter is in de kleur 01 mi corazón en dat is ook meteen de enige kleur.

Over de highlighter:
Fijne metallic glanspigmenten verzekeren je van een zomerse gloed – het schitterende palmboom dessin en de exotische kokosgeur creëren meteen een cubaans strandgevoel!
In de highlighter zie je de bladeren van een palmboom zitten, die tegenwoordig echt hotter zijn dan ooit. De highlighter ruikt dus naar kokos en dat ruik je nog best goed ook, ik moet zeggen dat dat absoluut niet mijn favoriete geur is maar ik vind het wel een erg leuk detail. Zoals je kunt zien is het dus een highlighter die een gouden glans geeft!Ik weet niet waarom, maar ik ben belachelijk slecht om highlighter swatches op de foto te krijgen. Gevalletje: "when you try your best but you wont succeed". Het geeft dus in ieder geval een goude glans met wat kleine glittertjes er in.Gelukkig die je de highlighter wel op je wangen shinen, dat is precies waar ik van hou. De highlighter is met een laagje niet heel bijzonder, maar hij valt gelukkig wel goed op te bouwen, zodat je hem zo hard kan laten shinen als je zelf wil! De kokosgeur gaat niet in je gezicht hangen, dus als je ook niet van kokos houdt net als ik, is dat wel erg fijn.

Ik ben erg blij met deze highlighter en hoef voorlopig ook niet bang te zijn dat 'ie op gaat, want deze highlighter is echt mega! Je kunt hem dus kopen bij onder andere de kruidvat voor €3,29 maar ik kocht hem natuurlijk in Oostenrijk bij de Bipa voor €3,75.

Wat vind jij van deze highlighter?
Liefs,
Floor

Reacties