Review | Catrice ICOnails 29 Donut Worry Be Happy!
Op vakantie gaan is voor meerdere dingen goed, zo is het ook erg leuk om er nieuwe make-upjes te kopen. Ik kocht daarom in Oostenrijk dit hele mooie roze lakje van Catrice. Ik had al een hele tijd geen nagellak meer gekocht, maar toen ik dit kleurtje zag kon ik me niet meer inhouden en heb ik hem gekocht. De enige nagellak die ik tegenwoordig nog draag is een lichtroze kleurtje van Tanya Burr, maar die gaat zo snel op doordat ik hem altijd draag dat ik het tijd vond voor een nieuw lichtroze kleurtje. Ben je benieuwd naar deze nagellak? Lees dan snel verder!
Ik vind de verpakking er zo veel beter uitzien dan hoe de nagellakjes van Catrice er eerst uitzagen. Het oogt veel luxer en dat is dus zeker een groot pluspunt wat mij betreft. Je moet de zwarte grote dop er eerst vanaf halen, voordat je bij de "echte" dop komt van de nagellak, ik vind dit altijd een mooi detail. Het nagellakje is van de ICOnails collectie en zou tot 7 dagen moeten blijven zitten, als dit echt zo is koop ik het hele schap leeg. Ik heb het lakje in de kleur 29 Donut Worry Be Happy! Wat een onwijs leuke naam!

Over de nagellak:
De formule van de innovatieve Catrice ICONails Nagellak zorgt voor een perfect finish met gelglans en maximale houdbaarheid. De nagellak is verrijkt met acai-olie en heeft een mooie glans dankzij de Gloss Seal'r-technologie. Het professionele kwastje zorgt ervoor dat je de nagellak eenvoudig en nauwkeurig kan aanbrengen.


De nagellak heeft gewoon een normaal kwastje waar niks bijzonders aan is, maar hij werk wel erg fijn. Het scheelt ook dat je niet met die grote dop het kwastje hoeft vast te houden, want zo'n kleiner dopje werkt wat mij betreft altijd een stuk prettiger.


Geloof het of niet, dit is één laagje die er al 4 dagen op zit. De nagellak dekt dus ontzettend goed, wat je niet vaak ziet met van die lichte kleurtjes. Verder bleef hij bij mij minimaal 5 dagen zitten zonder dat er stukjes nagellak ontbraken. Vanaf dag 6 begon je wel wat chipjes te zien, maar door de lichtroze kleur valt dat natuurlijk toch een stuk minder op dan bij een felle rood bijvoorbeeld. Hij blijft dus niet 7 dagen helemaal mooi, maar een dag of 5 haalt hij zeker! En als het je niet heel erg boeit kun je hem ook prima 7 dagen op hebben. 

De nagellak zelf ruikt niet bijzonder, gewoon naar de chemische nagellakgeur die bijna elk nagellakje wel heeft. Door de vorm kun je hem ook makkelijk opruimen, doordat hij niet rond is neemt ie niet meer ruimte in dan nodig! 

Ik heb dit nagellakje bij de Bipa in Oostenrijk gekocht voor €2,95, maar je kunt hem ook gewoon bij Kruidvat kopen voor €2,99. Ik heb dus 4 cent bespaard, joepie. Ik kan niet wachten om meer kleurtjes van deze lijn te proberen want ik ben echt verkocht!

Heb jij al een nagellakje van de ICOnails lijn geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties