Review | Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool


Bioré is eigenlijk een merk waar ik nog nooit van gehoord had. Ik kreeg dit toevallig bij een tijdschrift die ik gekocht had en vanaf dat moment zag ik het in bijna elke drogist wel voorbij komen. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op neusstrips, dus kon niet wachten om deze met houtskool te proberen want dat heb ik namelijk nog nooit gedaan. Ben je ook zo benieuwd naar deze neusstrip? Lees dan snel verder!

De verpakking die je bij het tijdschrift kreeg, bevat 1 neusstrip. De verpakking die je in de winkel kunt kopen bevat er 6 of 14, hierdoor kun je er lekker wat langer mee doen dan met 1 natuurlijk. Én de meeste neusstrips komen verpakt per 3, dus dit zijn er lekker veel.

Over het merk:
Schone poriën zijn heel belangrijk voor een mooie stralende huid. Bioré is dè porie expert uit de US, die zich volledig richt op verstopte poriën – de kern van veel huidproblemen. De producten van Bioré bestrijden hardnekkige mee-eters, vuil en vet die de poriën verstoppen. Dus Say Hello to Bioré en Bye Bye to dirt! 
Op de achterkant van de verpakking staat in 5 stappen uitgelegd hoe je het product dient te gebruiken. Dit staat er gewoon in het Nederlands, wel zo gemakkelijk. Ook staan de ingrediënten van de neusstrip netjes vermeld.

Als je het product eenmaal open maakt, zie je dat de neusstrip in een zwarte verpakking van plastic komt. Hierop staat wederom stap voor stap uitgelegd hoe je het product dient te gebruiken, wel in het Engels dit keer. Verder staan er ook nog de ingrediënten op.


Zo ziet de neusstrip er dan uiteindelijk uit, zwart! De neusstrips die ik tot nu toe geprobeerd heb waren allemaal wit, dus vind dit wel een leuk detail. 

Bioré Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool verwijderen effectief overtollig vet van je neus. In slechts 10 minuten verwijder je met deze reinigingsstrips het wekelijks opgebouwde vuil van je huid. 
De houtskoolstrips nemen al het vuil, vet en mee-eters op, waardoor je huid er fris, schoon en minder vet uitziet.

Hoe gebruik ik de Bioré Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool?
1. Haal de strip uit de verpakking. Buig de strip om deze bij de spleten los te maken.
2. Was het gezicht en maak je neus nat. De strip plakt namelijk niet op een droge huid.
3. Droog je handen goed af en verwijder het plastic van de neusstrip. Plak de strip met de gladde zijde op je neus en druk deze goed tegen de huid.
4. Laat de strip ongeveer 10 à 15 minuten drogen totdat hij als papier-maché aanvoelt.
5. Verwijder de strip door hem langzaam en voorzichtig van je neus los te trekken, vanaf de randen naar het midden. Achtergebleven restjes op je huid kun je gewoon afspoelen.


En zo ziet dan de neusstrip er uit als je het opdoet, niet erg bijzonder ofzo. Je voelde hem naar mate de 15 minuten naderde harder worden, wat de verpakking inderdaad ook gezegd had. Na 15 minuten heb ik dan de neusstrip van mijn neus afgehaald. De strip heeft voornamelijk goed gewerkt rond mijn neusvleugels en het puntje van mijn neus. (ik zal jullie de gore strip besparen want wordt er zelf al misselijk van, haha). Mijn neus was wel een klein beetje rood na afloop, maar dat komt omdat er zo veel shit uitgetrokken is!

Ik moet eerlijk toegeven dat het veel beter werkt dan de andere twee neusstrips die ik ooit geprobeerd heb (die van de Action en die van de Primark). Ik had eindelijk echt het gevoel dat veel van poriën "leeg getrokken" werden. Nog steeds niet zoals ik het echt gehoopt had, maar ik denk dat je het daar regelmatiger voor moet gaan gebruiken! Dus zeker een aanrader!

Je kunt Bioré kopen bij de drogist. De verpakking met 6 neusstrips kost €6,99 (€1,165 per neusstrip) en de verpakking met 14 neusstrips kost €10,99 (€0,758 per neusstrip). Ik kan deze neusstrips zeker aanraden en ben nu eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar de andere producten van Bioré, ze hebben namelijk ook producten voor de normale tot vette huid en de droge-gecombineerde huid. Dan kun je denken aan scrubs en reinigingsgels!

 Heb jij al eens een neusstrip met houtskool gebruikt?
Liefs,
Floor

Reacties