Outfit | Floral Playsuit


Eindelijk weer eens een outfit aritkel! Dit is een van de outfits die ik aan had tijdens mijn vakantie in Portugal! Volgende week komen de vlogs online en dan zul je deze outfit natuurlijk ook voorbij zien komen, maar ik vond het alvast leuk om het in een outfit artikel te delen met jullie! Op sommige foto's staan ook Sophie haar outfit, dus die info kun je ook vinden in het artikel!
Ik ben vast niet de enige die dol gelukkig wordt van Frozen Yoghurt met aardbeien toch?!


Al deze foto's zijn trouwens gemaakt in Lissabon, mocht iemand dat zich nog afvragen! Je kon mijn playsuit trouwens ook nog zien in een shoplog die vorige week online gekomen is! Als je die nog niet gezien hebt klik dan hier. Vanmiddag komt trouwens mijn handbagage video online, met alle spulletjes die ik meegenomen had naar Portugal!

Mijn outfit:
Playsuit Stradivarius / Schoenen Converse / Tas Primark / Zonnebril Primark

Sophie haar outfit:
Playsuit Bershka

Wat vind jij van playsuits?
Liefs,
Floor

Reacties