Make-up look voor warme dagen!


Wat een heerlijk weer hebben we toch gehad de laatste tijd en gister was  het opeens weer echt dikke drama. Nou is dat van mij niet helemaal eerlijk want ik heb 8 dagen in Portugal gezeten (hier komen nog vlogs en artikels over online!), dus daar was het sowieso nog veel lekkerder. Speciaal voor die warme dagen laat ik zien wat voor make-up ik draag (als ik ├╝berhaupt al de moeite doe om wat op mijn hoofd te smeren), dus als je daar benieuwd naar bent blijf dan vooral kijken!




De producten die ik gebruikt heb in deze video:
Rimmel Londen BB Cream 9 in 1
Catrice liquid camouflage cream in 010 light
Hema Compact Powder Covering 01
Rimmel Londen 100% Waterproof mascara
E.l.f blush gotta glow

Wat natuurlijk ook altijd nog een goed idee is, is een lekkere felle lipstick! 

Wat draag jij qua make-up op warme dagen?
Liefs
Floor

Reacties