Shoplog met SuitSuit, Yves Rocher, Mango, The Sting & H&MAhhh, sorry dat dit artikel later is dan gepland. Ik was helemaal vergeten om een artikel te maken bij mijn nieuwe video van gister. Het zit nog niet echt in mijn systeem dat ik op vrijdag ook video's upload. Vandaar dat het artikel wat later is vandaag. Ik heb heel wat verschillende dingen gekocht, van een koffer tot gezichtverzorgingsprocuten en maxi jurken!Winkelen, ik vind het ontzettend leuk. Ik kocht onder andere een hele mooie handbagage koffer want die had ik helemaal niet en met alle tripjes die ik gepland heb is het wel handig om een koffer te hebben. Verder kocht ik nog wat zomerse kledingitems, wat verzorgingsproducten en een heel tof paar schoenen! Als je benieuwd bent naar wat ik gekocht heb, kijk dan snel de nieuwe video!Wat is het laatste item dat jij gekocht hebt?
Liefs,
Floor

Reacties