What's On My Clothing Rack?! Zomer 2017


Zoals je misschien wel weet upload ik elke dinsdag een video op mijn YouTube kanaal! Ik zou het dan ook erg leuk vinden als je je zou abonneren :). Zoals ik een lange tijd gedaan heb, wil ik ook weer mijn video's op mijn blog plaatsen. Dit soort artikels kun je de komende tijd verwachten op woensdag en zaterdag! Nah goed, genoeg gepraat over waarom dit artikel, haha. Ik ga in deze video jullie laten zien wat er allemaal op mijn kledingrek hangt en natuurlijk is het de zomereditie aangezien we de afgelopen week zulk lekker weer gehad hebben!


Kleren, ik ben er dol op. Daarom wil ik ook weer wat meer fashion gerelateerde video's gaan maken voor jullie! Ik heb alles behalve verstand van mode en doe gewoon aan wat ik zelf leuk vind. Het leek mij wel leuk om het af te trappen met een what's on my clothing rack, of terwijl wat hangt er aan mijn kledingrek! Ben je ook benieuwd wat er aan mijn kledingrek hangt? Kijk dan zeker de video hier onder!


Wat zijn zeker musthaves die jij aan je kledingrek hebt hangen?
x Floor


Reacties