Winkels met leuke schoenen in maat 35 of kleiner!

Gerelateerde afbeelding

Schoenen kopen in maat 35.. niet altijd even gemakkelijk, veel 'volwassen schoenen' beginnen namelijk pas vanaf maat 36. Het kan nog al een struggle zijn om leuke schoenen te vinden als je kleine voetjes hebt en nou lukt het met maat 35 meestal nog wel, maar er zijn vast ook meiden met maat 34.. Ik hoor zelf ook bij de kleine voetenclub, want heb namelijk zelf ook maat 35. Daarom leek het mij wel eens leuk om wat webshops/winkels met jullie te delen waar ze ook 'volwassen schoenen' in maat 35 verkopen!Asos - Dit is waarschijnlijk het beste wat ik ooit gevonden heb. Aangezien Asos net als Zalando allemaal verschillende merken verkoopt, zitten er ook dus een hele hoop schoenen in maat 35 tussen. Je kunt hier zelfs te recht voor pumps en andere schoenen die je in een normale winkel nooit in maat 35 zou vinden. Zeker een aanrader dus!

H&M - Ook de H&M verkoopt schoenen in maat 35! Dit is vooral op de website erg makkelijk te vinden door gewoon te filteren op alleen maat 35. Ook hier hebben ze weer van alles. Je weet nooit hoe goed de kwaliteit is, maar dat is een kwestie van passen en er even een klein stukje op lopen!

Van Haren - Als je mazzel hebt vind je hier ook een paar leuke schoenen in maat 35! Ook heb ik wel eens dat de schoenen hier kleiner vallen dus dat een 36 ook gewoon past, scheelt natuurlijk ook een hoop.

Converse Allstars  - Kleine voeten zijn niet altijd fijn, tot dat je je beseft dat je met alle gemak in de kinder allstars past, waardoor je dus de helft van de prijs bespaard! Ze zien er verder gewoon exact hetzelfde uit als de 'volwassen allstars'.

Bershka - Een van mijn favoriete winkels laat ons ook niet in de steek. Hier kun je op de website ook ontzettend veel schoenen vinden in maat 35, hoeraay. Gympen, hakken, laarsjes noem het maar op ze hebben het hier!

Zalando - Zalando gaat nog een stap verder, de kleinste maat die je hier kunt kopen bij de damesschoenen zijn in maat 32! Het maakt dus niet uit hoe klein je voeten zijn, hier kun je altijd te recht voor een leuk paar schoenen!

Waar koop jij altijd je schoenen?
Liefs,
Floor

Reacties