Doelen voor Maart!

Afbeeldingsresultaat voor tumblr desk
Hoe kan het alweer maart zijn? Na goed, we zullen het er in ieder geval mee moeten doen :). Zoals ik in alle doelen artikels doe, gaan we terugblikken op de doelen van afgelopen maand en natuurlijk wat nieuwe doelen opstellen voor aankomende maand! Ben je benieuwd of alles van februari gelukt is en wat de nieuwe van maart zijn? Lees dan snel verder! 

Doelen februari

Kaartjes kopen voor Ed Sheeran  - Jullie hebben hier in deze vlog daar al antwoord op gehad! Nog maar snel even kijken als je het antwoord nog niet weet :).

Minimaal een 6,5 halen op mijn Engels toets - Heb de toets wel gemaakt en voor mijn gevoel ging het ook wel prima, maar mijn docent heeft het cijfer nog niet dus of het ook een 6,5 is kan ik jullie niet vertellen.

De 200 abonnees halen op YouTube - YES gehaald!

Voldoende halen voor mijn Engels en Duits luitertoetsen -  HAHA oke dit is best een naïeve gedachten, aangezien ik nog nooit in mijn leven een voldoende heb gehaald voor een Duits luistertoets (dit keer dus ook niet). In Engels luistertoetsen ben ik soms heel goed, soms niet zo goeed en helaas was ik dit keer niet zo goed (5,2)

Mijn pws inleveren en zorgen dat ie op en top in orde is - Dit is ook absoluut gelukt en ben er ook heel erg blij met het resultaat! In april moeten we ze presenteren en daarna krijgen we een cijfer, dus ben meer dan benieuwd? Kan er wel een keer een video over maken als jullie dat leuk vinden :)

Dit waren dan alle doelen van februari, laten we maar snel doorgaan met de doelen van maart.

Maar 1 onvoldoende halen op mijn toetsweek 
8 maart begint de toetsweek weer, altijd feest. (en het is de laatste voor mijn examen *probeert rustig adem te halen wat niet lukt*) Ik wil dit keer maar gewoon maar 1 onvoldoende (of allemaal voldoende natuurlijk).

Minimaal een 6.0 halen voor mijn rekentoets 
Ik weet niet waarom ik elke dag van het jaar kan rekenen behalve tijdens de afname momenten van de rekentoets. Heb namelijk al 3x een 5.0 gehaald en ik wil gewoon die verdomde 6. Ben niet eens slecht in rekenen dus weet niet waar deze onzinnigheid vandaan komt..

300 abonnees op YouTube halen
Of is dat wat te veel?

Geen geld uitgeven
Ik heb in januari en februari veel te veel geld uitgegeven en wil dat in maart dus even helemaal niet meer doen. Nou weet ik nu al dat ik één ding moet kopen (cadeautje voor een vriendin) maar laten we zeggen op dat na niks.

Dat zijn dan mijn nieuwe doelen voor maart! 

Heb jij nog bepaalde doelen voor maart?
Liefs,
Floor


Reacties