Video // Fashion Shoplog | Bershka, H&M, Superdry en Pull&Bear


Afgelopen zaterdag ben ik wezen winkelen met mijn moeder en zusje in Utrecht, een van mijn favoriete steden om te shoppen! Ik heb dan ook heel wat leuke nieuwe items gevonden om aan mijn kledingkast toe te voegen en ik kon niet wachten om ze aan jullie te laten zien, vandaar dat er alweer een shoplog online staat! Ben je benieuwd naar al mijn nieuwe kleren? Lees dan snel verder!
Ik hoop dat jullie de video leuk vonden om te zien! Ben jij al geabonneerd? We zijn zo dichtbij de 190 abonnees en dus de 200 abonnees! :D. Zullen we trouwens ook genieten van het feit dat dit de laatste keer is dat je mij in een video ziet met een beugel <3

Welk item vind jij het leukst?
Liefs,
Floor

Niemand zit hier op te wachten maar: GEFELICITEERD HARRY STYLES <3

Reacties