Review | Hema Fruity Feast Mask


Hey! Vandaag heb ik weer eens een review van een maskertje voor jullie! Aangezien ik deze week toch vakantie heb, gunde ik mezelf even wat 'me-time' en deed ik lekker een maskertje op die ik toevallig nog had liggen en al een hele tijd een review over wilde schrijven. Ben je benieuwd naar dit Fruity Feast maskertje van Hema? Lees dan snel verder!
Zoals je vaak ziet bij maskertjes, komt het in een zakje waar in het maskertje zit. Het is een kleimaskertje met perzik, granaatappel en abrikoos. Ik ben zelf dol op kleimaskertjes dus dit moet zeker goed komen.Op de achterkant staat zoals altijd de gebruiksaanwijzing, wat het maskertje allemaal doet en de ingrediƫnten. In deze verpakking zit trouwens 12mL. "Dit kleimasker met perzik, abrikoos en granaatappel helpt dode huidcellen op een milde wijze verwijderen en zorgt voor een schone, gladde en zachte huid".

Gebruiksaanwijzing:
Was het gezicht en de hals grondig met warm water. Droog deze niet af maar breng het masker met de vingertoppen gelijkmatig aan op de vochtige huid van het gezicht en de hals. Laat het masker 10 tot 15 minuten intrekken. Spoel het masker weer af met water


Het maskertje is zoals je dat van een kleimasker verwacht, best dik, Ik vind dat persoonlijk altijd erg fijn. Verder is het maskertje wit/heel licht peachy en het ruikt echt onwijs lekker,Niks is zo fijn als awkward maskerfoto's van jezelf online zetten, haha, Zoals je hier kunt zien droogt het masker helemaal op, waardoor je je gezicht niet meer kunt bewegen. Het aanbrengen ging echt heel gemakkelijk en had zelfs nog genoeg over om bij mijn zusje dit maskertje ook op te doen (handig als je het wil gebruiken met vriendinnen enzo). Verder brandt het maskertje niet, want dat heb ik soms ook nog wel.Mijn huid voelde na afloop heel zacht en schoon aan! In het begin was mijn huid een beetje rood, maar dat trok gelukkig snel weg! Het maskertje is zeker een aanrader en doet ook wat het zegt, lekker een zachte schone huid heb je na afloop!

Dit maskertje kun je kopen bij de Hema (goh wat vreemd :p) voor €1,75!

Heb jij dit maskertje van Hema al eens geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties