15x Grappige Valentijnskaarten onder de €3!


Vorig jaar maakte ik een artikel met 18x Grappige Valentijnkaarten onder de €7 euro! Omdat die zo goed en leuk ontvangen is, leek het mij super leuk om weer zo'n artikel te maken. Het is namelijk alweer februari dus ja, we moeten wat hè.  Er staan een paar dezelfde tussen als vorig jaar, maar die vind ik zo ontzettend leuk dat ze wel een tweede keer genoemd mogen worden op mijn blog!Fun Foods, Greetz
Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik hier niet heel erg hard om gelachen heb. Waarschijnlijk vind niet iedereen ze leuk, maar ik heb echt ontzettend veel lol gehad!
Links: You & Mie forever <3
Midden: Thinkig of you all the tijm HAHAHAAH
Rechts: Lof You

Links: Ik smelt voor jou, dit doet me denken aan Olaf van Frozen dat 'ie zegt: Some people are worth melting for <3
Midden: Ik quiche voor jou! Deze is en blijft een van mijn favorieten, hahahaha.
Rechts: Ei love you!

Dunglish, Greetz
Dit zijn Nederlandse spreekwoorden, letterlijk vertaald in het Engels. Hahaha, I like it!

Links: I am all the way upside down from you <3
Midden: I love you through fat and thin HAHAHA
Rechts: You and me it knocks like a bus

Quotes, Greetz
Links: You're my favorite pain in the ass <3
Midden: 14 Februari To Do Lijst: JIJ
Rechts: Happy BFF Day! Als je geen lover hebt kun je natuurlijk ook gewoon je bff een onwijs leuke kaart sturen! 

Blond Amsterdam, Greetz
Natuurlijk moeten we even afsluiten met kaarten van Blond! Deze blijven altijd mijn favoriete kaarten om te versturen, dus ze kunnen hier zeker niet ontbreken!
Links: You Are The #1 For Me
Midden: De klassieke I love you to the moon and back, kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje!
Rechts: You're the apple of my pie, you're the straw to my berry. Ben vast niet de enige die meteen aan dat liedje moest denken?! Maar op deze kaart ben je even de apple of my eye (mijn oogappeltje <3)

Mocht je nou denken, Floor wat een onwijs walgelijke kaarten heb je uitgekozen (mag, maar is wel jammer hahah). Dan kan je natuurlijk gewoon op Greetz.nl/kaarten/valentijn want daar staan nog 754 ontzettend leuke kaarten (en grappige :p). Zo is er vast voor iedereen wat :).

Ga jij nog een kaart sturen met Valentijn?
Liefs,
Floor

Dit artikel is in samenwerking met Greetz

Reacties