Video // Nagellak Stash Opruimen 2017


De eerste video van 2017 is ook alweer een feit! Dit keer is het een nagellak stash opruim video. Ik had heel veel nagellak waar ik niks mee deed, dus ik vond het wel eens tijd om het flink op te ruimen. Zo kan je er ook andere mensen blij mee maken. Ben je benieuwd naar mijn nagellakstash en hoe ik hem heb opgeruimd? Kijk dan vooral snel verder!

Vergeet je ook vooral niet te abonneren, dat zou ik erg leuk vinden! Ik vind het natuurlijk leuk om veel spullen te hebben, maar goed wat moet je er mee als je er niks mee doet..

Wat is jouw favoriete nagellak merk?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Oeh wat goed van je dat je veel nagellak weggeeft, ik heb het een paar jaar geleden ook gedaan. Eindelijk van 2/3de deel af! :D Heerlijk gevoel geeft dat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja was echt een ontzettend fijn gevoel en heb er heel wat mensen blij mee gemaakt!

      Verwijderen

Een reactie posten