Video // Collective Shoplog | NYX, Iphone SE, Schoenen en meer!


Heey! Dit artikel komt natuurlijk normaal altijd woensdag online! Door de hoeveelheid dingen die ik voor school moest doen dinsdag is het mij niet gelukt om er nog een artikel bij te schrijven. Wel heb ik de video gewoon geupload, vandaar dat vandaag het artikel online kwam! De video van vandaag is een shoplog met onder andere mijn nieuwe Iphone SE, boeken en NYX Soft Matte Lipcreams!

In de beschrijving van de video op YouTube kun je alle linkjes naar de items vinden. Ook kun je hier de reviews naar de producten vinden, die je overigens ook gewoon op mijn blog kan vinden! Als je daar toch bent, zou ik het leuk vinden als je je zou abonneren op mijn kanaal en een duimpje omhoog doet! We hebben alweer 182 abonnees namelijk!

Wat is jouw favoriete item?
Liefs,
Floor

Reacties