Review | NYX Soft Matte Lipcreams in Vancouver, Monte Carlo, Paris en Zurich


Oh hey, it's me again met een NYX Soft Matte Lipcream review. Dit keer heb ik 4 kleurtjes die wat meer van elkaar verschillen. Mocht je mijn vorige review nog niet gelezen hebben (van vorige week zaterdag) kijk die dan ook even voor nog meer kleurtjes: Review | NYX Soft Matte Lipcreams in Cannes, Addis Ababa en San Paulo. Er komt binnenkort nog een Soft Matte Lipcream review, en dat is van mijn favoriete kleur tot nu toe! Maar goed eerst deze vier mooie kleurtjes, ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!
De Soft Matte Lip Creams zitten tussen een lipgloss en een lipstick in, eigenlijk lijken ze erg op een liquid lipstick. Je brengt ze daarom ook aan met een sponsapplicator. De lip creams drogen mat op , wat echt mijn favoriete finish is op het moment!Zoals je kunt zien heb ik dit keer 4 hele andere kleuren uitgekozen. De eerste is een hele donker paars (zo zag 'ie er op de website niet uit trouwens), een mooie roodroze, een felle roze en nog een mooie nude.


De eerste kleur die ik heb is Vancouver. Dit was echt de teleurstelling van de eeuw. Hij lijkt totaal niet op het plaatje op feelunique.com. Het had volgens het plaatje ene hele mooie roodroze moeten zijn. Nou zoals je ziet is 'ie dat typisch niet. Het is een hele donker paarse lipstick (wat ik eigenlijk wel heel erg tof vind), maar hij brengt niet mooi aan, ik weet dat dit bij het kleurtje Copenhagen precies hetzelfde is. Jammer want ik had mij er zo op verheugd. Ook lijkt Vancouver niet echt op kleurtje van de verpakking.


Het tweede kleurtje is Monte Carlo. YAAAS, hier ben ik blij mee! Het is een hele mooie kleur. Het fijne vind ik ook dat hij niet zo fel is, maar wel gewoon goed zichtbaar, I like it. En ik wil zo graag naar Monte Carlo en dan kan ik lekker deze soft matte lipcream dragen hahaha .


Dit is het kleurtje Paris. Je kon deze ook al zien shinen in de review van gister: NYX Intense Buttergloss Funnel Delight. Hij lijkt ook op het kleurtje Addis Ababa, die je kon zien in mijn vorige NYX Soft Matte Lipcream Review. Dit is het enige kleurtje die ik in de sale gekocht heb en dat was ook de voornaamste reden dat ik hem kocht! Verder is het gewoon een heel erg roze kleurtje. Paris kocht ik namelijk voor maar €4,22.


Last but not least: Zurich. Dit is echt een fantastische kleur voor de nude-lovers onder ons. Zurich is iets meer beige en iets koeler dan Cannes. Dat maakt hem zeker niet minder mooi. Dit is zo'n perfect kleurtje dat je 's ochtends snel op je lippen smeert en je bent meteen good to go!

Ik heb de Soft Matte Lipcreams gekocht bij Feelunique.com, een van mijn favoriete websites. Je moet van de kleurtjes die je wil kopen wel echt eerst foto's van opzoeken, want ze lijken niet op de kleurtjes op de websites of op de kleurtjes in de verpakking! Dus let daar op!! Je kunt ze kopen voor €7,04 of voor €7,31 bij Douglas!

Wat is jouw favoriete kleurtje?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Zelf heb ik de Copenhagen, en om eerlijk te zijn vind ik dat het niet zo patchy is als 'normale' donkere matte lipsticks of lipcreams. Het is mijn favo!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten