Nieuw Upload Schema

Q and A - Getting To Know The Girl Behind The Blog

Hey! Zoals ik gister in mijn januari doelen artikel al beschreef wilde ik graag een uploadschema voor mijn blog. Mocht je dat artikel nog niet gelezen hebben kun je die hier vinden. Ik wilde graag een uploadschema waar ik mezelf ook aan kan houden in verband met school en andere dingen die in het leven ook gedaan moeten worden! Als je benieuwd bent naar mijn upload schema, lees dan snel verder!Hier een snel overzicht:
Maandag - niks
Dinsdag - video om 16.00 op YouTube
Woensdag - artikel bij video
Donderdag - gewoon artikel
Vrijdag - niks
Zaterdag - gewoon artikel
Zondag - gewoon artikel


Elke dinsdag probeer ik voor jullie een video online te kunnen zetten op mijn YouTube. Dit gebeurt dan om 16.00. Ik zou het erg leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal! Het kan ook wel eens zijn dat er geen video online komt, dan heb ik helaas die week geen tijd gehad om te filmen

Elke woensdag komt er een artikel online die bij de video hoort. Je kunt hier gewoon aan denken dat ik mijn video op mijn blog deel met nog wat extra informatie, of eventueel nog wat foto's om het verhaal duidelijker te maken. Als er dinsdag geen video online gekomen is, komt er natuurlijk woensdag ook geen artikel. 

Elke donderdag, zaterdag en zondag komen er  gewone artikels online zoals jullie die gewend zijn van mij. Dit kan natuurlijk van alles zijn: reviews, tips, boeken, recepten, favorieten en andere dingen die ik graag met jullie wil delen.

Dit houdt in dat je in ieder geval 3 keer per week een artikel kan verwachten. En als alles mee zit zelfs nog een video + extra artikel (wat natuurlijk wel het doel is). Verder is mijn doel om de artikels om 7.00 klaar te hebben staan voor jullie!

Op Instagram en Twitter kun je mij ook volgen. Daar plaatst ik minimaal 1x per dag wat! Mocht je dat nog niet gedaan hebben, raad ik je zeker aan om dat te doen. 

Vinden jullie dit een fijn uploadschema?
Liefs,
Floor


Reacties