Mijn 2016 op YouTube


Gelukkig nieuwjaar! Hoe kan het gewoon alweer 2017 zijn? :0. Ik hoop dat iedereen een fijne jaarwisseling gehad heeft en niet te vergeten heel veel oliebollen gegeten heeft! Ik wil dit jaar graag meer leuke YouTube video's maken. Ik vind het zo ontzettend leuk om te doen en kan dan ook echt niet wachten om te beginnen met het maken van leuke video's voor jullie! Maar eerst nog even terugblikken naar alle video's die ik in 2016 gemaakt heb!Het jaar begon ik met een winter lookbook samen met Sophie, maar dat was in februari. Vlak daarna ging ik naar Brighton met Sophie, waar ook de nodige video's over online staan. Er staat een travel diary online van Mallorca, ik deed mee aan de NYX Face Awards, ging naar Little Mix en 538 XXL Live, deed een #backtoschoolwithfloor week vol bts video's. deed twee Primark shoplogs (die altijd ontzettend goed in de smaak vaallen), veranderde heel mijn kamer en deed nog 2 inspired make-up looks!


In deze video neem ik jullie mee in 9 minuten door bijna al mijn video's uit 2016! Het zijn ze trouwens niet allemaal want dan was het te lang geworden. We hebben 2016 afgesloten met 161 abonnees en ben benieuwd hoeveel het er dit jaar worden! Ben jij al geabonneerd?

Wat gaan jullie doen vandaag? Ik ga werken van 12-18!
Liefs,
Floor

Reacties