10 tips voor DE LEUKSTE 2017 ooit!


We zitten alweer 5 dagen in 2017, wat gaat de tijd toch snel.. Vandaag heb ik voor jullie 10 tips/trucjes om 2017 het leukste jaar ooit te laten worden, wat geef toe wie wil dat nou niet?! We zijn allemaal wel goed klaar met 2016 dus laten we zorgen dat dit jaar weer fantastisch wordt!


WORK HARD!
Oke, dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar echt doe het. Leer hard voor te tentamens/toetsweken ondanks je er misschien geen zin in hebt. Maar écht het resultaat maakt je zo blij. Niks is fijner dan een 7/8/9 krijgen als cijfer! En natuurlijk is er ook niks mis met een 6! Je hebt geen zin om je huiswerk te maken, maakt niet uit doe het. Je wil dat boek niet lezen, boeit niet lees het nou maar! Ik heb trouwens echt een nieuwe obsessie en dat is Study With Me video's op YouTube kijken, dat zorgt echt wel voor een dosis motivatie.

DRINK WATER
Dit klinkt echt als een van de standaard nieuwjaarsresoluties, maar echt het is zo fijn. Het hoeft natuurlijk niet alleen maar water te zijn, je kunt er allemaal smaakjes aan toevoegen en natuurlijk mag een glaasje cola ook gewoon! 

MAAK MEER FOTO'S
Hoe leuk is het om foto's terug te kijken van vroeger? Ik vind dat in ieder geval super leuk! Hoe meer foto's je nu maakt hoe meer herinneringen je vast legt voor later die je dan weer eens op je gemak kan bekijken. Als je genoeg foto's van 2017 kun je er zelfs een fotoboek van maken! 

GENIET MEER VAN HET MOMENT
We kunnen natuurlijk wel altijd denken aan dingen als "eugh ik moet morgen werken", "euuuggh morgen weer school" etc. Maar daar schiet je helemaal niks mee op. Waarom zou je een dag verpesten waar je dat blijkbaar dus niet hoeft te doen door de gedachten dat je dat morgen moet doen. Geniet er juist van dat je vandaag allemaal dingen kan doen die je leuk vindt

KOOP EINDELIJK HET ITEM WAT JE ZO GRAAG WIL
Zit je al weken te kijken naar die mooie schoenen? Zit je al dagen te wachten tot dat je van jezelf eigenlijk Benefit High Beam mag kopen? Wil je zo graag een nieuwe jas? Gun jezelf ook eens wat leuks! Koop voor een keer het item dat je al heel lang wilde, geloof mij maar je wordt daar echt blij van!

LEES MEER BOEKEN
Ga eens weg achter je beeldscherm, met je social media. Ga gewoon eens lekker op de bank zitten met een boek! Er zijn tegenwoordig zo veel boeken dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Ik ben een groot liefhebber van Engelse boeken, daar zul je ook meer artikels over voorbij zien komen. Zo schreef ik gister een artikel over een van mijn favorieten boeken ever Fangirl!

HOUD JE NIET ZO BEZIG MET HET AANTAL VOLGERS
Iedereen kent het wel, even op Instagram kijken hoeveel volgers je nu hebt. Of even toch snel YouTube openen om te zien hoeveel abonnees je hebt. Wat maakt het eigenlijk uit hoeveel volgers je hebt, het gaat er toch om dat je het leuk vind om te doen en who cares hoeveel volgers je er hebt. Dit is echt iets wat ik meer wil en ga doen. 

PROBEER EENS NIEUWE RECEPTEN
Je kunt natuurlijk wel altijd je oud vertrouwde ondertussen saaie avondmaal eten. Maar koop eens een paar nieuwe kookboeken of zoek online nieuwe recepten en ga die eens proberen. Zo heb je en meer tijd dat je lekker bezig bent en voordat je het weet heb je allemaal nieuwe gerechten die je heerlijk vindt om te eten!

GA EENS VAKER DINGEN DOEN
Ik ben dus iemand die heel graag in mijn eentje op de bank zit met YouTube video's. Maar eigenlijk is het natuurlijk veel leuker om met vriendinnen allemaal dingen te doen, of ga eens langs bij je opa & oma, of je oom en tante. Gewoon sociaal contact met andere mensen dan je gezin (EN NEE WHATSAPP TELT NIET) en lekker lachen, nog iets wat je meer moet doen dit jaar, lachen!

MAAK SCHOON
Deze stond ook al in mijn rijtje voor 2016, maar hoort hier zeker ook bij! Hoe vreselijk dit misschien wel kan klinken, het helpt enorm! Haal alle spulletjes eens uit je kast, zoek het uit en vergeet natuurlijk niet een doekie langs je kast te halen. De dingen die je niet meer nodig hebt of wil gebruiken kun je op een stapel leggen en dan kun je daar later weer onderscheid maken in dingen die je aan vrienden/familie wil geven, wil verkopen, aan Het Goed wil geven of natuurlijk naar de prullenbak, Dit is misschien ook het moment om je maker anders in te delen en misschien heb je nu wel plek voor dat ene rosé gouden mandje wat je al weken wil kopen!

Hoe ga jij 2017 het leukste jaar ooit maken?
Liefs,
Floor


Reacties

  1. Ik vind dit echt een heel leuk artikel! Ik ben zelf ook aan het schrijven en ik dacht misschien wil je feedback geven op een van m'n artikelen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tips :) Ik probeer altijd meer foto's te maken, die herinneringen zijn zo leuk voor later. en veel erop uit te gaan, met mensen af te spreken etc.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten