De leukste YouTubers tijdens Vlogmas!

Gerelateerde afbeelding

Wie heeft het probleem niet, er zijn elke dag opeens zo veel leuke video's in je abonnementenlijst van YouTube dat je niet eens meer weet welke je moet kijken. Vandaag ga ik jullie mijn favorieten laten zien, als je mij al wat langer volgt kun je ze waarschijnlijk zonder dit artikel te lezen al allemaal opnoemen, haha. Laten we maar gewoon lekker snel beginnenZoella & More Zoella
Het zal je vast niks verbazen. Ik ben echt op Zoë en alles wat ze doet. Haar 24 days of Zoella zijn zeker het hoogte punt van Vlogmas 2016 (net zoals het wat tijdens Vlogmas 2015, aha). Natuurlijk zijn haar vlogs op More Zoella ook altijd super leuk en elke dag om 17.00 kan ik niet wachten om lekker naar een vlog van 30 minuten te kijken.

SophieBelle 12 days of Christmas
Sophie volg ik ondertussen ook alweer een behoorlijke tijd. Haar 12 days of Christmas video's kijk ik ook met alle plezier, vind het jammer dat het er maar 12 zijn ahah. Ik denk dat er veel minder mensen zijn die haar kennen en daarom vond ik het juist extra leuk om deze leuke Engelse meid hierin te vernoemen. Zeker een kijkje nemen dus (als je dol bent op bijvoorbeeld Disney, wit en roze)

Niomi Smart
Het is vast ook voor iedereen duidelijk dat ik dol ben op Niomi. Ik vind haar altijd zo'n fijne energie hebben. Haar video's zijn altijd super leuk en natuurlijk haar vlogmas kunnen we dit jaar niet missen!

Msjustjonii
Ik weet zeker dat zij al eens vaker voorbij is gekomen op mijn blog, maar hey we kunnen leuke mensen gewoon zo vaak de credits geven die ze verdienen. Ik vond haar YouTubekanaal volgens mij vorig jaar toen ik haar reactie zag op een van de nieuwe liedjes van One Direction. Ik vond het meteen zo'n leuke meid dat ik geabonneerd ben en nu doet ze een jaar later ook vlogmas! Super leuk :D

Natuurlijk staan er in dit rijtje ook nog Sacconejolys, The Allen Family, Ellie & Jared en Pointlessblog Vlogs (ondanks die niet eens specifiek vlogmas hebben). Dit zijn in ieder geval de video's die ik deze dagen dus gewoon élke dag kan kijken (En dus ook kijk) haha.

Welke YouTubers kijk jij sowieso tijdens vlogmas?
Liefs,
Floor

Reacties