Bye 2016, Hello 2017

Afbeeldingsresultaat voor 2017 is loading
En voordat je het weet is het de laatste dag van 2016. Er is dit jaar zo veel gebeurt. Mocht je benieuwd zijn wat er allemaal gebeurt is in 2016, kun je even het artikel van gister lezen of hier klikken. En hoe vreemd het ook klinkt, we zijn de laatste uren toch echt aan het aftellen en dan is het alweer 2017. Het jaar dat ik hopelijk mijn eindexamen vwo haal, geniet van mijn eindexamenprom en een studie moet kiezen (HELP) en hopelijk op mezelf ga wonen, Aangezien het nieuwe jaar toch bijna gaat beginnen, wil ik dat je eens lekker de dingen gaat doen die jij wil, zonder er over na te denken wat andere willen!Goede voornemens, laten we daar niet eens over beginnen. We weten allemaal dat we er ons toch niet aan gaan houden en dat we ons nog niet eens aan de goede voornemens van 2011 gehouden hebben. Natuurlijk kun je wel wat doelen of goals voor jezelf maken, dat is toch weer anders dan goede voornemens en dat zijn gewoon dingen die je graag wil behalen en niet: "meer sporten", "meer water drinken", "meer met vrienden afspreken". want we weten toch allemaal dat het misschien twee maanden lukt en daarna: ah joh laat maar volgend jaar nieuwe ronden nieuwe kansen. Laten we eerst eens kijken naar de goals en doelen van afgelopen jaar en in hoeverre ze mij gelukt zijn:

Overgaan naar 6 vwo - Check (godzijdank)
100 bloglovin' volgers - Check
100 abonnees op YouTube - Check
Er achter komen wat er allemaal mis in mijn lichaam - euhm, niet helemaal zoals ik dat voor ogen had. 
Weer gaan werken - Check
Meer foto's plaatsen op Instagram - Instragram wat? HAHA dit is dus duidelijk niet gelukt.. sad..
Harder werken voor de dingen die ik echt wil bereiken - Aii, ook deze niet helemaal.

Een van de dingen die ik ook gedaan heb, maar niet op het lijstje staan is meer water drinken. Omdat het waarschijnlijk niet een echt doel was, ging dit toch veel beter dan gepland (oke wel pas 2,5 maand maar we komen er langzaam haha).
Afbeeldingsresultaat voor new year's resolutions tumblr
Maar het leukst is natuurlijk nieuwe doelen en goals bedenken! Dit is wat ik tot nu toe bedacht heb voor 2017:

Mijn examen vwo halen. Dit klinkt waarschijnlijk heel vanzelfsprekend, maar ik wil dit zo ontzettend graag. Ik ben echt meer dan klaar met de middelbare school en de vakken die ik daar heb. 7 jaar is echt wel meer dan voldoende en ben hoog nodig toe aan wat nieuws. Dus beter belt mijn mentor mij blij in juni als het zo ver is.

Het is dan ook handig als ik dan een studie gekozen heb die ik wil doen. Had een lange tijd Internationale Betrekking en Internationale Organisaties in mijn hoofd, in Groningen. Op een of ander moment, hoe langer ik er over nadacht hoe minder zin ik er in kreeg en heb uiteindelijk toch er voor gekozen mij hier niet voor in te schrijven en ben blij met die beslissing. Het opkomende probleem is alleen, wat dan wel? Gelukkig heb ik nog een aantal open dagen gepland staan, dus hopelijk zie ik daar wat leuks.

Ik wil graag de 350 abonnees halen op YouTube en 200 volgers op Bloglovin'. Op YouTube zijn we al bij 161 dus dat kan nog sneller komen dan ik denk. Ik heb al mijn liefde en passie voor het bloggen weer terug gevonden, zoals je misschien de laatste dagen gemerkt heb (opeens allemaal artikelen haha).  Mocht je mij nog niet volgen of niet geabonneerd zijn zou ik dat heel erg leuk vinden als je dat zou doen!

Meer boeken lezen. Ik heb de laatste tijd al wat meer boeken gelezen dan voorheen, maar ik heb vandaag ook nog eens vier nieuwe boeken gekocht! Ik wil op mijn blog er ook iets meer over schrijven, gewoon een artikel over elk boek dat ik gelezen heb. En de eerste komt al heel binnenkort haha!

Meer glutenvrije recepten proberen en met jullie delen! Ik ben ontzettend dol op bakken en koken en vind het dan ook erg leuk om recepten met jullie te delen. Van hele simpele dingen naar misschien wat ingewikkeldere dingen, maar lekker zijn ze zeker allemaal haha. 

En als laatste wil ik wat positiever doen. Het leven is dan meteen een stuk leuker en ik ben soms nog al goed in negatieve gedachten mijn hoofd over laten nemen. Dit wil ik ook proberen te stoppen of in ieder geval te verminderen. 

Nou weten we toch allemaal dat het jaar altijd anders loopt dan je gepland of gehoopt had, maar goed een beetje je leven vooruit plannen is nog niet eens zo'n heel slecht idee, als je maar gewoon weet dat het waarschijnlijk toch heel anders gaat lopen! Ik wil bij deze iedereen alvast een fijne jaarwisseling wensen en ik hoop dat 2017 een super jaar voor je wordt!

Wat zijn goals/doelen die jij hebt voor je zelf voor 2017?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. -veel met mijn pony bereiken
    -op havo blijven
    -meer tijd voor vrienden en vriendinnen besteden
    -proberen van me mobiel verslaving af te komen :|

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten