Stoppen met bloggen?!Oei.. Het is al erg lang geleden sinds ik een blogpost geplaatst heb. Op een of andere manier kon ik maar geen dingen bedenken om over te schrijven. Ik krijg op een of andere manier een beetje het gevoel dat de blogwereld langzaam aan het instorten is, maar dat kan ook volledig aan mij liggen hoor, haha. Ik weet nog wel hoe ik in 2013 mijn blog startte. Beetje zenuwachtig maar vooral heel enthousiast. Maar wat als dat gevoel nu ontbreekt?Voor de mensen die mij op YouTube volgen weten in ieder geval dat ik daar nog steeds iedere week een video plaats, ik vind dat zo ontzettend leuk om te doen namelijk! Maar eigenlijk ligt een groot deel van mijn hart nog steeds hier op dit stukje internet. Waar ik begin dit jaar besloot een eigen domeinnaam voor te kopen. Ik vind het nog steeds jammer dat ik niet dé perfecte foto's kan maken, waardoor ik altijd het gevoel heb dat mijn artikelen niet goed genoeg zijn en toch niemand ze wil lezen. Op een of andere manier zit er nog steeds dat ene stemmetje in mijn hoofd dat zegt: oh dit is leuk voor je blog, maar hier eens een artikel over, oh koop dit voor een review.

Ik heb er echt over nagedacht om te stoppen met mijn blog, maar toen kwam opeens weer dat gevoel naar boven wat ik kreeg toen ik met veel enthousiasme mijn eerste blogpost online ging zetten. Stoppen zou ik daarom ook echt nooit kunnen. Ik ga het zelfs weer langzaam proberen op te pakken. Zo komt er morgen alweer een review online, jeej! Verder weet ik nog niet zo goed wat ik precies allemaal wil posten, maar ik neem jullie gewoon mee en dan zien we samen wel wat er uitkomt!

In ieder geval wil ik iedereen die ooit een reactie achtergelaten heeft heel erg bedanken! Jullie zijn altijd dat kleine stukje geweest wat het nog leuker maakte, waardoor ik nog meer zin kreeg om allemaal leuke dingen voor jullie te maken.

Sorry voor deze hersenspinsel, maar ik moest dit even kwijt en dat is de reden waarom ik ooit mijn blog begonnen ben, dus waarom niet gewoon weer af en toe deze dingetjes terug halen haha.

Fijne zaterdag nog!

Liefs,
Floor, toch weer blij met haar blog <3

Reacties

  1. Leuk dat je hebt besloten om het bloggen weer op te pakken! Ik ken het gevoel wel, dat je even niet weet waar je over moet schrijven etc. Soms heb ik ineens heel veel inspiratie en dan schrijf ik wat stukken op voorraad, altijd handig om die te plaatsen in een week waarin je echt geen idee hebt..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel herkenbaar stukje hoor! Ik wil ook echt niet stoppen maar had de laatste tijd ook een klein dipje, totaal geen inspiratie en als ik een idee kwam, dan kwamen de woorden gewoon niet op het scherm.
    Leuk dat je weer verder gaat met bloggen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten