Boeken van Bloggers/YouTubers die ik graag wil hebben!

Afbeeldingsresultaat voor youtuber books

Heey! Vandaag wil ik het eens hebben met jullie over boeken van YouTubers en Bloggers die ik eigenlijk wel heel erg graag wil hebben en lezen natuurlijk. Ik heb er zelf 3, twee van Zoella en een van Connor Franta, maar zou er eigenlijk nog wel wat meer willen. Ben je benieuwd welke op mijn lijstje staan? Lees dan snel verder!
Girl Online Going Solo - De boeken serie "Girl Online" is echt een van mijn favorieten ever. Dat komt misschien mede omdat een van mijn favoriete personen het boek geschreven heeft namelijk Zoƫ Sugg, Zoella. Ik heb de eerste twee delen gelezen en kan echt niet wachten om de derde te lezen! Ik ben ook nog van plan om over Girl Online en Girl Online On Tour reviews te schrijven, dus die kunnen jullie binnenkort ook verwachten!

Tanya Bakes - Ondanks ik hier waarschijnlijk niks van mag eten, wil ik het boek alsnog hebben. Ik vind alle foto's die ze gemaakt heeft zo leuk en alle recepten lijken mij zo ontzettend lekker. Misschien moet ik het maar een keer aan iemand cadeau doen aangezien ik er zelf niet zo heel veel aan heb.

On Top - Dit boek van Anna Nooshin staat ook al een behoorlijke tijd op mijn lijstje. Ik vind Anna echt ontzettend leuk en dit boek lijkt me heerlijk om af en toe even een stukje uit te lezen!

Eat Smart - Dit is dan weer een kook/receptenboek waar ik wel dingen mee kan. Niomi laat in haar ontzettend mooie kookboek allemaal recepten zien en hier zitten niet alleen bak dingen in maar ook echt gewoon gerechten en die zou ik nog wel een keer willen maken! Update: ik heb deze inmiddels voor mijn verjaardag gekregen!

Cassey Ho Hot Body Year Round - Voor de mensen die mijn blog al wat langer volgen weten dat ik helemaal dol ben op Cassey. Ze maakt workout video's die op een of andere manier nog echt heel leuk zijn om te doen! Ik vind haar zo'n inspirerende vrouw dat ik dit boek zeker zou willen hebben.

Little Mix Our World - Oke, dit zijn geen bloggers of YouTubers, maar wilde ze toch heel graag even noemen in dit lijstje. Ik vind Little Mix geweldig, alles waar ze voor staan, alle liedjes die ze maken. Ik bent toch wel echt een diehard fan. In dit boek krijg je alle persoonlijke dingen over de meiden te weten en wat ze allemaal hebben doorstaan. Update: ik heb deze inmiddels voor mijn verjaardag gekregen!

Welk boek van een YouTuber zou jij nog wel eens willen lezen?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik ben stiekem ook wel benieuwd naar het boek van Anna!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap dat dus helemaal haha. Vind het echt zo'n inspirerende powervrouw!

   Verwijderen
 2. Leuk lijstje, de meeste boeken kende ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou zeker een keer een kijkje nemen! Ik vind ze allemaal erg leuk :D

   Verwijderen

Een reactie posten