Review E.L.F Matte Lip Colour Cranberry


Vandaag heb ik weer eens een artikel (en review) voor jullie! Een van mijn beste vriendinnen is in de zomervakantie naar Fort Lauderdale, Amerika geweest, precies waar ik vorig jaar ook was. Toen ze een tripje naar Target gepland had met haar gastgezin vroeg ze of ze nog wat voor mij mee moest nemen. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen, een van de dingen waarvan ik vroeg of ze ze mee wilde nemen is dit Jumbo Lippotlood (zoals het op de site van e.l.f heet) of de Lip Colour in de kleur Cranberry.
Het product komt in dit kartonnen doosje, waar je op de voorkant ook meteen de naam ziet staan. Aan de zijkant kun je zien hoe het er uit ziet en op de achterkant staat nog een beschrijving. Ik vind producten er altijd meteen luxer uit zien als ze in een kartonnen verpakking komen. Dus daarop scoort E.L.F meteen al pluspunten.

Dit lippotlood kan gebruikt worden voor het accentueren van de lipcontouren maar ook als lippenstift. De formule met kleurstoffen is verrijkt met vitamine A, C en E , droogt de lippen niet uit en zorgt ervoor dat de kleur de hele dag door perfect blijft zitten,
Als je het product uit de verpakking haalt ziet het er zo uit. Je zit inderdaad dat het zo'n lippotlood/jumbo lippotlood is. Aan de achterkant kun je wederom de kleur nog een keertje zien, handig als je meerdere kleuren hebt. Er zijn in totaal 15 kleuren verkrijgbaar, zo zit er voor iedereen wel wat tussen. Ik ging voor de kleur Cranberry, een beetje oudrood gemengd met oudroze kleur. Wat ik super leuk vind voor de herfst (oké nu is het gewoon nog tijd voor korte broeken en jurkjes).


Nu is het tijd voor de swatches! Het voelt in ieder geval erg romig aan en dat voor een mat lipproduct! Zoals je kunt zien kun je ook makkelijk verschillende diktes krijgen door het potlood op een andere manier over je lippen (in dit geval huid) te laten glijden. Hier kan je ook nog eens zien hoe mooi de kleur eigenlijk is!


"Hey Floor, je hebt een beugel". Haha ja dat klopt. Maar zoals je kunt zien is het een hele draagbare kleur doordat ie redelijk zacht is. Het valt op, maar het is niet meteen BAWM HALLO RODE LIPPEN. Nou ben ik helemaal in voor die look, maar ik moet zeggen dat ik dit toch ook wel erg mooi vind. Het brengt erg gemakkelijk aan, voelt romig en droogt inderdaad zoals beloofd mat op, verder blijft het ongeveer zo'n 3à4 uur mooi zitten, wat helemaal prima is als je het mij vraagt!

Al met al ben ik zeer tevreden over deze lippotlood van E.L.F. Ik ben sowieso wel dol op de producten van E.L.F en dit product heeft mij wederom niet teleurgesteld. Je kunt dit product kopen op de site van E.L.F voor €5. Ik heb er volgens mij heel wat minder voor betaald uiteindelijk omdat die van mij dus uit Amerika komt!

Heb jij dit product al eens geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Uit Amerika is wat goedkoper inderdaad! Mooi dingetje. Ik heb ook wat dingen van ELF, vooral de kwasten en setting spray vind ik heel fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten