"Ik weet eindelijk wat ik wil"

Ik weet niet of jullie dit moment herkennen, maar goed daar moet je zelf maar even over oordelen.
Ik ben zo'n iemand als ik een boek lees (en dan zeker als ik hem leuk vind) ik even alles wat er om mij heen gebeurt gewoon vergeet. Ik focus mij alleen op het verhaal en welke dingen de hoofdpersoon meemaakt en hoe hij deze dan ook weer oplost. Ik wil gewoon naar mensen luisteren en mensen hebben om naar op te kijken, waarvan jij denkt wauw dat is eigenlijk wat ik wil en wie ik wil zijn. Zo las ik laatst een boek die bij mij weer heel erg de gevoelens omhoog duwde waarom ik ooit begonnen ben met deze blog en waarom hij zo heet. (als je kan raden wel boek, credits voor jou haha)

Afbeeldingsresultaat voor quotes reading a book

Ik wilde in eerste instantie eigenlijk helemaal niet over beauty en zo schrijven, ik wilde puur en alleen gewoon mijn gedachten kwijt kunnen en mijn verhalen delen met mensen. Ik gebruikte daar heel lang tumblr voor en dan zocht ik altijd de plaatjes die paste bij het moment of het gevoel dat ik had. Op een gegeven moment ging ik het dan toch allemaal opschrijven, maar heb dat nooit online gegooid en verwijderde het zelfs na een dag of 3 weer. Natuurlijk vind je wel wat persoonlijke dingen op deze blog, want vind dat dat er bij hoort. Maar het is toch eigenlijk geworden waar ik in eerste instantie helemaal niet de behoefte aan had.

De enige manier hoe ik uit kan leggen hoe mijn hoofd ongeveer werkt is deze:
je moet je voorstellen dat het een oceaan is en die zit vol met vissen (dan noemen we die vissen nu even gedachten) en er zijn heel veel verschillende soorten vissen in de oceaan, maar het leuke daaraan is dat ze allemaal anders zijn. Er zijn ook heel veel dingen waar ik mee gestruggled heb of uren het internet afgezocht om te zorgen dat ik iemand kon vinden die mij kon helpen, gewoon door eigen ervaringen te delen. Ik denk dat ik mijn blog toch een beetje wil gaan gebruiken waarvoor ik het ooit begonnen ben. Natuurlijk zullen er nog steeds reviews online komen van beautyproducten, daar ben ik nou eenmaal dol op. Hetzelfde geld eigenlijk voor alle artikels die op mijn blog staan, anders stonden ze er namelijk niet. Ik wil er alleen ook wat meer tips en verhalen in gooien.

Buiten dat heb ik een grote voorliefde voor lijstjes en die kunnen elk onderwerp hebben die je maar kan bedenken. En die ben ik ook van plan in van die artikelen te verwerken. Gewoon een lijstje met dingen die op het onderwerp aansluiten.

Je wil eigenlijk niet weten hoe vaak ik een artikel getypt hebt die er ongeveer zo uit zag en toch telkens weer verwijdert heb. Niet dat het er nu toe doet, want als je deze zin leest, staat dus duidelijk het artikel (vind dat eigenlijk ook een stom woord) op mijn blog! Ik denk dus dat we kunnen zeggen dat ik eindelijk weet wat ik wil.  In ieder geval hoop ik dat jullie het niet stom gaan vinden en zowel, die blogpost dan maar even niet lezen :)

Liefs,
Floor

Reacties

  1. Wauw, dit is dus eigenlijk een van de leukste nieuwtjes. Ik ben dol op dat soort artikels(oh sorry bedoel blogposts hahah). Alsjeblieft ga ze gewoon maken :D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten