6 Kleinere YouTubers die ik erg leuk vind


Ik heb vandaag weer eens een blogpost voor jullie en de laatste keer dat er een gewoon artikel online kwam is best alweer lang geleden. In de blogpost van vandaag wil ik het graag hebben over kleinere YouTubers die ik echt geweldig vind (het varieert van 100 abonnees tot de 25.000). Ben je benieuwd wie al deze leuke meiden zijn? Lees dan snel verder! Oke ik vind als je meer dan 20.000 abonnees hebt je niet echt een kleine YouTuber bent, maar je snapt mijn idee vast :)
De naam hoort bij de afbeelding die je hierboven ziet van links naar rechts beginnend boven aan. Links boven is dus Esmée, Links onder Irina van Ordinary Odd.

Esmée Geel - Zij is een van mijn favoriete Nederlandse YouTubers, ze heeft dan ook meteen de meeste abonnees uit dit rijtje namelijk meer dan 20.000. Ik vind de video's die ze maakt en de manier waarop ze ze maakt echt gewoon heel erg leuk, dus als je haar nog niet kent zou ik zeker een kijkje nemen als ik jou was! Het is een heel erg mooi meisje (en check zeker even haar laatste make-up tutorial want daar is ze zo mooi!)

TheBudgetBlog - Door Lotte ben ik eigenlijk Esmée gaan volgen, ze hadden ooit een collab of video samen en ik heb mij toen meteen geabonneerd op Esmée. Lotte maakt altijd hele leuke video's over budget dingen (duh) maar ook een heleboel first impressions en shoplogs van leuke websites. Met meer dan 11.000 abonnees is ze de twee na grootste uit mijn rijtje.

Joyce Bastiaans - Haar volg ik nog niet zo lang, maar ook zeker haar video's zijn erg leuk. Ze heeft op het moment dat ik deze blogpost schrijf 183 volgers, maar ik vind eigenlijk dat dat er wel wat meer mogen zijn! Ze maakt hele leuke vlogs, shoplogs en nog meer andere leuke video's!

Ordinary Odd - De blog van Irina hebben jullie al eens voorbij zien komen op mijn blog, maar ik vond het ook wel eens tijd om haar YouTube kanaal in het zonnetje te zetten. Ik vind haar video's altijd hartstikke leuk en kijk ze dan ook altijd meteen zodra ik ze tussen mijn abonnementen zien staan. Irina heeft 636 abonnees, maar met alle moeite die ze er instopt vind ik zeker dat dat er veel meer moeten zijn

MADEBY Noelle - DIY'S wie houdt er niet van? Ik vind het altijd super leuk om te kijken wat voor mooi's ze elke week weer gaat maken en haar High School Semester Vlogs in Canada zijn ook echt geweldig en zeker een aanrader om even terug te kijken. Ik kan mij eigenlijk niet meer zo goed herinneren hoe ik ooit bij haar kanaal ben gekomen, zat ze ooit bij FEMME? In ieder geval met meer dan 12.000 abonnees is ze de een na grootste YouTuber uit mijn lijstje. 

Queen of Jetlags - Last but not least heb ik Noor van Queen of Jetlags. Noor heeft een hele bekende fashion blog genaamd "Queen of Jetlags" maar buiten dat maakt ze ook weekvlogs op haar YouTubekanaal. Ze heeft het schattigste baby'tje ooit genaamd Olivia (WAT EEN LEUKE NAAM). En ik ben altijd dol op haar outfits!

Welke "kleinere" YouTubers vind jij erg leuk?
Liefs,
Floor

Reacties