Review | dr VAN DER HOOG Funny Figs Maskertje


Vandaag heb ik weer eens een review voor jullie en dit keer van een maskertje. Ik vond het gister wel weer eens tijd voor een maskertje en toen zag ik deze opeens liggen in mijn mandje vol maskertjes en het leek mij leuk om deze meteen te reviewen voor jullie, dus zo gezegd zo gedaan. Ben je benieuwd naar wat ik van dit maskertje vond? Lees dan snel verder.
De verpakking van het maskertje is simpel maar wel gewoon leuk. Je ziet op de voorkant een vijg staan. De kartonnen verpakking is alleen een soort bescherming van de verpakking van het maskertje, zoals je kon zien op de eerste foto.

Over het masker:
Dit masker op basis van vijgenextract is een fantastische oppepper voor je huid. Het voedt, hydrateert, beschermt en verzorgt je huid dankzij de natuurlijke anti-oxidanten, vitamines, oliƫn en mineralen. Uit onderzoek is gebleken dat, als je regelmatig antioxidanten op je huid aanbrengt, dit de schadelijke effecten van bijvoorbeeld blootstelling aan de zon, sigarettenrook, uitlaatgassen en milieuvervuiling helpt verminderen. Heerlijk dus na een drukke dag waarop je huid te maken krijgt met schadelijke stoffen van buitenaf.


Het maskertje bevat in totaal 10 ml wat meer dan genoeg is. Ik had zelfs nog een beetje over toen ik het op mijn gezicht ging doen.

Gebruiksaanwijzing:
Breng een royale laag aan op je gereinigde gezicht en laat je huid rondom de ogen en mond vrij. Nu kun je 10 tot 15 minuten heerlijk ontspannen en genieten. Neem het gezichtsmasker af met lauwwarm water. Verwen jezelf wekelijks met dit luxe masker voor een optimaal resultaat.


Het is een wit maskertje met een beetje een kleiachtige structuur. Je voelt hem amper zitten en je kunt nog met gemak je mond bewegen en dus praten. Je hebt toch soms van die maskertjes waar heel je gezicht voelt als een steen? Dat is hier dus niet het geval. Ik heb het maskertje er 15 minuutjes op laten zitten en vervolgens met een washandje en lauwwarm water er vanaf gehaald. Mijn huid was niet rood en ik had ook nergens een trekkend gevoel. Het voelde heerlijk zacht en verzorgd aan, heerlijk als je huid even een oppeppertje nodig heeft!

Ik zag op internet dat de prijzen nog al verschillen maar het ligt ergens tussen de €1,50 en €2,50 en is te koop bij de drogisterijen of bijvoorbeeld bol.com of makeupmusthaves.nl 

Heb jij dit maskertje wel eens geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten