Review | Catrice Lashes To Kill Ultra Black Volume Mascara


Mijn geliefde mascara van Too Faced was helaas opgegaan een paar maanden geleden en toen heb ik een mascara van Essence gebruikt die ik ooit gekregen had bij de CosmoGirl maar ik kan nou niet zeggen dat ik die echt fijn vond, dus ik liep vrijdag in de Kruidvat opzoek naar een nieuwe mascara en was eigenlijk wel heel erg benieuwd naar deze mascara: de Catricec Lashes To Kill Ultra Black Volume Mascara. Als je benieuwd bent wat ik van deze mascara vind, lees dan snel verder!

De mascara bestaat al heel wat langer, maar is wel al een paar keer van verpakking veranderd. Dit is de verpakking hoe hij er op dit moment uitziet. Zwart, met witte en paars/rood/rozige letters. Zoals je kunt zien is er best een grote dop, dus dat was eigenlijk wel al een van mijn twijfelpuntjes. Ik kon mij namelijk echt niet voorstellen dat dat op een of andere manier lekker vasthield.

'
Over de mascara:
"Catrice Lashes To Kill 020 Ultra Black Mascara is een diepzwarte volumemascara. De mascara maakt je wimpers dikker en mooi gevormd. Het zwarte diamantenpoeder en de carbonpigmenten in de mascara geven je wimpers een intens zwarte kleur. Gebruik de mascara voor een intense oogopslag."

"Zwarte diamantpoeder", dat klinkt nog al erg spannend maar ga er eigenlijk gewoon van lachen, haha. Maar als ik ergens groot voorstander voor ben is het een intens zwarte kleur een intense oogopslag dus ik ben zeker benieuwd in hoeverre het echt een "BAAWWM" effect heeft.Wat zeker een belangrijk onderdeel van de mascara is het borsteltje. Ik was allang blij toen ik zag dat het geen plasticborsteltje was want als ik ergens een hekel aan heb zijn het wel mascaraborsteltjes van plastic. Hij is heel wat dunner dan de meeste mascara borsteltjes die ik gebruikt heb, maar het is echt super handig juist, De dop leek mij in eerst instantie ook echt vreselijk, maar heb er helemaal geen last van gehad!Ik heb verder niks met mijn wimpers gedaan anders dan alleen een beetje mascara opgebracht. Op de eerst foto kun je goed zien wat voor effect het heeft op mijn wimpers. Het is helaas geen "BAAWWM" effect, maar ik vind het wel heel erg mooi. Er zitten geen klontjes in, het brengt gemakkelijk aan en het is zeker goed zwart! De mascara voelt ook niet te waterig of te droog aan en is ook nog eens gemakkelijk aan het eind van de avond er af te halen, zonder dat je 2 uur bezig bent.

Ik ben zeker een grote fan en dat helemaal als ik de prijs vertel, de mascara kost namelijk maar €3,99. Ja je las het goed echt maar €3,99. Ik heb ondertussen heel wat mascara's geprobeerd en naast de Too Faced Better Than Sex Mascara is dit zeker mijn tweede favoriet! Je kunt de mascara kopen in het Kruidvat!

Heb jij deze mascara al eens geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik vind het effect erg mooi! Helemaal voor een mascara die maar 3,99 kost. Zelf ben ik afgestapt van Catrice mascara omdat een aantal ervan in de loop van de dag afgaven op mijn oogleden. Niet charmant hahaha. Blijft deze de hele dag goed zitten zonder af te geven?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Hij heeft een hele dag door Amsterdam lopen in de volle zon en daarna nog 4 uur werken overleefd!

   Verwijderen
 2. Ik gebruik zelf altijd nepwimpers, dan maakt t niet meer uit wat voor mascara je gebruikt haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah dat klopt! Wat dat betreft scheelt dat weer een hoop gedoe met een goede mascara vinden :)

   Verwijderen
 3. Ziet er mooi uit hoor! Altijd fijn als een mascara niet zo veel klontjes geeft!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten