Eindelijk weer herenigd!

Kaitlynn, Isa, ik, Kyra
3 juli was het dan eindelijk zo ver, na een jaar elkaar niet gezien te hebben waren we weer herenigd. Voor de mensen die niet weten waar ik het over heb in het artikel van zaterdag: To Do List Juli, had ik al gezegd dat ik zondag Kyra eindelijk weer zou gaan zien. De dag begon redelijk vroeg, maar het was zeker een van de leukste dagen van dit jaar!Best vreemd eigenlijk, hoe iemand die je nog nooit gezien hebt en een andere taal spreekt in drie weken zo intens belangrijk kan worden. We zagen elkaar voor het eerst  zondagavond 28 juni 2015 in Fort Lauderdale, Florida, en ze werd voor drie weken lang mijn zusje. Het is eigenlijk nooit ongemakkelijk geweest en het klikte meteen. Waar de eerste dag nog een beetje onwennig was, deden we de tweede dag al alsof er nooit een andere situatie geweest is en we niks beter weten dan dit. Gelukkig gingen we dezelfde dag weer naar huis, waardoor we dit avontuur echt met zijn tweeën (eigenlijk drieën want ditzelfde verhaal geld ook voor Isa alleen die woont in Nederland dus kan ik zien wanneer ik wil, haha) beleefd hebben en ik had het niet met een ander iemand willen doen.

Toen we hoorde dat ze 3 juli naar Amsterdam kwam met haar Amerikaanse hostsister was ik zo ontzettend blij. Na een jaar ging ik haar dan eindelijk weer echt zien (natuurlijk wel gewoon gezien en gesproken via snapchat, whatsapp etc). Het was toch wel een beetje spannend, wat als het toch opeens niet zo goed meer klikte? Of wat als het toch niks was met Kaitlynn (Amerikaanse meisje)? Gelukkig heb ik mij hier nog geen 3 seconde over druk gemaakt toen we ze eindelijk zagen staan en rende we in elkaars armen alsof we elkaar al 10 jaar kenden en elkaar al 8 jaar niet gezien hadden.Het klikte ook ontzettend goed met Kyra haar ouders en broertje, maar ook met Kaitlynn wat echt super leuk was! We hebben eerst een rondvaart gemaakt door de grachten van een uur, daarna heerlijk gegeten in een restaurantje waarvan Isa toevallig nog wist waar het zat (ja Isa ik ben nog steeds trots :D). Daarna gingen we door Amsterdam wandelen en onder andere even kijken bij het Anne Frank huis. Als Kaitlynn iets wilde was dat het wel. Helaas was het er heel erg druk zoals gewoonlijk en konden Isa en ik niet meer mee, want ik moest helaas om 18.30 weer werken. Gelukkig zijn ze er uiteindelijk toch naar binnen geweest !

Alleen als ik aan die dag terugdenk word ik weer intens blij. Ik vind het echt prachtig wat de aanwezigheid van sommige mensen met je humeur kan doen. Waarschijnlijk gaan we deze vakantie nog een keer afspreken dus kan daar nu al niet meer op wachten. Het is echt een van de liefste meisjes op deze wereld en dat terwijl we niet eens dezelfde taal spreken (nou zou je verwachten dat ik het wel een beetje kan aangezien ik al 6 jaar Duits heb op school, maar als ik ergens belachelijk slecht in ben is het wel Duits). Ze gaat dit waarschijnlijk wel lezen en niks van begrijpen maar één ding weet ik zeker dat ze gaat begrijpen en dat is: doei doei lekkerding.

 Wat heb jij van het weekend gedaan?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten