Mijn favoriete kleinere blogs + Spam je blog

Natuurlijk kennen we allemaal de blog van Mascha, Jiami, Vera Camilla etc. Maar er zijn ook nog heel veel andere leuke kleinere blogs die zeker de moeite waard zijn om eens op te kijken. Daarom deel ik vandaag een deel van mijn favoriete kleinere blogs, dus als je benieuwd bent wie er op dit lijstje staan lees dan snel verder!Ordinary Odd
Ik volg de blog van Irina toch alweer een tijdje en blijf hem nog steeds heel erg leuk vinden. Je kunt er onder andere hele fijne reviews vinden en ze maakt zelfs video's voor YouTube die ook zeker het bekijken waard zijn! Verder ziet haar blog er heel erg mooi uit en leest haar manier van schrijven erg prettig.

STYLEDWAY
De blog van Rozemarijn is ook heel erg leuk om te lezen. Ik had haar eerst op YouTube ontdekt en kwam er later pas achter dat ze ook een blog had, die ik nu met veel plezier altijd lees. De lay-out ziet er gewoon super strak en netjes uit, zwart en wit. Het bekijken van haar blog is ook zeker even iets wat je moet doen!

De mooiste ster aan de hemel
2016-05-12-10.47.05-1.jpg.jpeg
In veel van de artikels van Sophie kan ik mij wel herkennen, maar er is ook wat speciaals op haar blog en de reden waarom ze is gaan bloggen. Haar foto's zijn altijd heel erg mooi en haar manier van schrijven vind ik ook echt geweldig. Dus zou zeker een kijkje gaan nemen.

Nu is het dan tijd om te delen wie jouw favoriete kleinere bloggers zijn of misschien nog wel leuker, spam lekker je eigen blog en dan ga ik daar zeker een kijkje nemen! Ik heb dat alweer een tijdje niet gedaan en vond het er wel weer eens tijd voor, dus leef je lekker uit in de reacties!

Liefs,
Floor

Reacties

 1. Aaah wat onwijs lief dat je mijn blog hebt genoemd! En wat een lieve woorden! Dankjewel <333

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief dat je me hebt genoemd! Dankjewel <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn ook echt leuke blogs :D lees ik ook regelmatig.
  Het spamgedeelte: ik schrijf vooral over beauty maar ook wel eens iets anders voor de afwisseling :D te vinden op www.matteandshimmer.nl

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik volgde de meiden ook al!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Ik volgde er al een paar, maar ga ook zeker bij de anderen een kijkje nemen! Ik blog zelf eigenlijk over van alles op http://www.sylvahna.nl
  Er is een hele leuke winactie gaande voor een decoratie-pakket voor in huis en vandaag staat er een reisverslag online van mijn multi-city reis met SRPRS.ME!
  Liefs Sylvahna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wauw! SPRS.ME lijkt mij echt super tof om eens te doen, ga het snel lezen! x

   Verwijderen
 6. Wat een leuke lijst met kleinere blogs :). Ik blog op mijn site www.leoniae.nl en heb op het moment mijn eerste give-away :).
  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende alleen de eerste blog, super leuk om zo eens nieuwe wat kleinere blogs te ontdekken! Ga zeker eens een kijkje nemen binnenkort. Ik zelf ben ook net begonnen met bloggen op www.travellersoftheworld.nl en val dus ook onder de kleine blogs. Ik vind het echt super leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Er leuke blogs! Ik volg een aantal ookal een poosje, en kan tegen een aantal er opkijken! Zelf blog ik op www.lifeandcook.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toevallig zat ik net voordat ik hierheen kwam op de blog van Irina haha. Zelf blog ik over beauty en lifestyle, dit doe ik op www.livelifemichelle.weebly.com :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten