Get Weird Tour Amsterdam en Examenuitslag


Als jullie mij op social media volgen is dit waarschijnlijk niks nieuws, maar ik was donderdag met twee van mijn vriendinnen naar het concert van Little Mix in de HMH. Ook hadden al mijn vriendinnen de uitslag gekregen van de examens. Dus het leek mij wel leuk om in het kort te vertellen over deze hele leuke dag en aan het eind van dit artikel zit zelfs nog een video!Toen ik in de les mijn CKV klassenfilm aan het kijken was, ging in mijn vriendinnen appgroep al rond wie er geslaagd was en wie er nog een herexamen moesten maken. En rond 15.00 zouden ze dan op school komen om de cijfers op te halen. Ik had helaas twee huilende meisjes, maar die gaan volgende week gewoon hun herexamen knallen, daar heb ik alle vertrouwen in. Voor de mensen die het zich trouwens afvragen ik ben blijven zitten in de vierde daarom deden mijn vriendinnen dit jaar al examen (vwo en havo). Na acht uur school ellende ging ik heel snel naar huis fietsen om mezelf nog even snel klaar te kunnen maken voordat Sophie mij kwam ophalen om naar het station te gaan.

Eenmaal op het station gingen we met de trein van 17.14 eerst naar Amsterdam Centraal om daar wat te eten en daarna gingen we door naar Amsterdam Bijlmer ArenA waar het concert dus was. Gelukkig was er helemaal geen rij, want iedereen had een plek (zo heb je ook geen stomme mensen die gaan duwen) wij (Sophie, Gaby en ik) zaten op rij 25 op de grond, dus dat was helemaal prima! Om exact 20.00 begon het voorprogramma, het was een heel leuk meisje! Kreeg een beetje en Tori Kelly idee er van, maar bij sommige stukjes ook wel een beetje Ed Sheeran achtig.

Om 21.25, of iets wat lijkt op die tijd, begon dan eindelijk het concert. Ik had me al zo lang verheugd op dit concert of om Ć¼berhaupt Little Mix te zien dus ik had echt de tijd van mijn leven. Natuurlijk kende we alle teksten van de liedjes dus hebben we die heel hard mee gezongen (naja je kan wel zeggen geschreeuwd) en lekker gedanst. Een van mijn favorieten momenten was toen we met het hele publiek Wings zongen, dat klinkt toch altijd magisch, eigenlijk was er gewoon geen enkel moment dat ik niet genoten heb! Ik zou eigenlijk wel gewoon willen dat het concert vanavond er weer is zo ontzettend leuk was het!

De video is niet echt een vlog want het heeft alleen losse stukjes van het concert aangezien mijn camerabatterij leeg was, waar ik pas achterkwam vlak voordat ik weg moest. Maar ik wilde deze video in ieder geval voor mijzelf maken zodat ik altijd aan dit leuke concert kan terug denken :D.


Liefs,
Floor

Reacties

 1. Gefeliciteerd met je vriendinnen! En wauw wat ziet dat concert er tof uit! Het is dat ik Little Mix niet zo goed ken, maar heb nu al spijt dat ik er niet was haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En ohh het was zo ontzettend vet en leuk :D

   Verwijderen
 2. OMG HET WAS ZO LEUUKK ❤️❤️❤️šŸ˜­

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten