6 Redenen waarom regen tijdens de zomer stom isHet is meteorologisch gezien alweer een zomer, maar als je naar buiten kijkt zou je ook gewoon geloven dat het herfst is. De hoeveelheid regen die de afgelopen dagen naar benden gevallen is, eugh wat een ellende. Speciaal daarom heb ik een lijstje bedacht met dingen waarom ik regen tijdens de zomer stom vind (ondanks regen eigenlijk gewoon altijd stom is).
1. Je kan al je geweldige net nieuw geshopte kleren niet aan, omdat het gewoonweg te koud is om in je leuke jurkjes/jumpsuits/shortjes/croptops te lopen. Al die moeite om tijdens de zomer er onpoint uit te zien is dan gewoon voor niks.

2. Je kan geen enkele leuke activiteit buiten doen, wat je toch eigenlijk het liefst in de zomer wel zou willen doen. Je kunt alle picknicks, tuinfeetjes, barbecues, standdagen en terrasjes pakken wel vergeten. Hoe ontzettend stom is dat nou weer.

3. Buiten het feit dat je al je leuke kleren niet aan kan, kun je beter maar gewoon het best met je kaplaarzen naar buiten die je moeder ooit gekocht had toen je 5 was (niet dat je die nog past maar het gaat om het idee) al je toffe zomerse schoentjes/sandaaltjes kun je ook wel vergeten want als je pech hebt sta je gewoon tot je enkels in het water.

4. Het wordt er meteen een stuk donkerder van. Daar gaat het fijne gevoel van de zomer, heerlijk lang licht en geen gedoe met lampen.

5. Het is vooral ellendig als je ergens heen moet op je fiets. Als ik echt iets haat is het fietsen door de regen. Als je benieuwd bent waarom ik dat zo stom vind, lees dan even dit artikel.

6. Met heel veel inbeeldingsvermogen kun je natuurlijk denken dat het geluid van de regen een waterval is op een tropisch eiland, maar zodra je ook maar één keer weer je ogen opdoet zie je hoe ellendig die regen eigenlijk is.

7. Nou is er niet alleen regen die er uit de lucht komt vallen, als het weer zin heeft komen er ook gewoon nog mega hagelstenen naar beneden vallen. En natuurlijk kunnen we de windstoten en onweer ook niet vergeten. HALLO HET IS ZOMER EN WE WILLEN ZON.

Vind jij regen tijdens de zomer ook zo stom?
Liefs,
FloorReacties

 1. Ohh ja zo irritant die regen :(
  Ik hoop echt niet dat het zo door gaat de hele zomer lang!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ik hoop het ook, dat zou nog eens ellendig zijn :(

   Verwijderen

Een reactie posten