Review | Freedom Pro Conceal and Correct Light


Vandaag heb ik een review van deze Freedom Concealer voor jullie. Mijn huidige concealer was op en ik was dringend opzoek naar een nieuwe, toen ik toch al mijn geld aan het spenderen was bij Boozyshop nam ik ook maar deze concealer mee om te proberen,

De verpakking vind ik er niet echt mooi of bijzonder uitzien, maar goed het gaat ook om de inhoud. Ik heb de concealer in de kleur Light, aangezien ik nogal witjes ben. Zoals je al kan zien lijkt de concealer een gele ondertoon te hebben, wat goed is want dat heb ik zelf ook.
Deze concealer heeft net zoals heel veel concealers een spons applicator. Die werkt verder prima en vind ik persoonlijk ook altijd handig in gebruik.


 Zoals je hier op deze foto kunt zien is de concelaer inderdaad wel erg geel. Gelukkig zie je daar later niks meet van als je het goed hebt geblend.

 Heeft de concelaer een geweldige dekking? Nee niet echt. Het dekt op zich wel de kleine rode vlekjes maar heel veel meer dan dat moet je dan eigenlijk ook niet hebben. Voor onder de ogen is hij trouwens wel erg fijn omdat het ook een beetje oplichtend werkt.

Deze concealer kun je onder andere kopen bij Boozyshop en kost €1,98. Nou dan kun je het altijd wel proberen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de concealer nog al geel is.

Heb jij al eens een concealer van Freedom geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Het is ook een corrigerende kleur, om donkere kringen te camoufleren, die correctiekleur is vaak geel :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohja tuurlijk! Daar had ik helemaal nog niet over nagedacht haha. Dankjewel! X

      Verwijderen

Een reactie posten