New In | Gucci Zonnebril


Ik won via de blog van Retro Sonja deze te gekke zonnebril van Gucci! Het komt eigenlijk nauwelijks tot niet voor dat ik wat win en toen won ik opeens een Gucci zonnebril van €218,95. Ik heb eigenlijk nog nooit zo'n dure zonnebril (of duur iets anders dan laptop en telefoon) gehad. Blij ben ik in ieder geval zeker!
Het kwam binnen in een doos waaraan je niet kon zien wat er in zat. Ik was echt als een kind zo blij toen het pakketje eindelijk kwam. Dit is wat er uiteindelijk allemaal in zat. Een Gucci tasje, de zonnebril inclusief houder, doekjes en een spray om je zonnebril schoon te maken, een gebruiksaanwijzingsboekje en een soort certificaat van echtheid.

En dit is dan hoe de zonnebril er uiteindelijk uitziet! Ik vind vooral het groene detail aan de onderkant van de glazen erg tof, zeker omdat het een van mijn lievelingskleuren is en erg mooi bij mijn haarkleur staat. Ik kan niet wachten om deze zonnebril met veel plezier (en een beetje angst) te gaan dragen.

Bij deze wil ik Sonja ook nog een keer hartelijk bedanken voor deze te gekke zonnebril!

Heb jij al een toffe zonnebril voor de zomer?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Wat een leuk artikel heb je ervan gemaakt, en superleuk om te lezen dat je er zo blij mee bent! Graag gedaan, en nog heel veel plezier ermee! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh hij is echt super mooi! Veel plezier ervan!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten