Review | Freedom Lipstick Pro Bare 114 Naked Beauty


Ik had vorige week bij Boozyshop een aantal hele leuke make-up producten gekocht. Zo kocht ik ook mijn eerste producten van het merk Freedom. Ik zag het bij een aantal YouTubers voorbij komen en werd toch wel heel erg benieuwd. Vandaag heb ik een review voor jullie van een Freedom Pro Bare lisptick in de kleur 114 Naked Beauty. Ik heb ook nog twee roze lipsticks gekocht maar die komen samen in een aparte review! Ben je benieuwd naar deze lipstick? Lees dan snel verder!
De lipstick zit in een zwarte huls met zilver en aan de onderkant kun je de kleur zien die je gekocht hebt. Ik vind dat persoonlijk erg handig want dan hoef ik niet de namen uit mijn hoofd te leren of steeds de dop er vanaf te halen. Verder staat er nog: Freedom, Be Free To Make-up, Proffesional London. Ik vind de verpakking er ook niet per se goedkoop uit zien en geloof mij, dat was 'ie wel!Ik heb periodes gehad dat ik heel erg dol was op een felle kleur op mijn lippen, tegenwoordig pak ik toch steeds vaker de wat natuurlijkere tinten. Toen ik deze lipstick zag kon ik hem daarom ook niet laten liggen. Het is in de kleur 114 Naked Beauty.Naked Beauty is een warme bruinige tint die een beetje neigt naar oranje. Dit is eigenlijk precies de kleur die ik zo ontzettend mooi vind bij andere en eigenlijk er geen idee van had of het ook leuk zou staan bij mij!Ik had eerlijk gezegd niet zulke hoge verwachtingen, ik was dus ook blij verrast dat er zo veel kleur vanaf kwam. De lipstick voelt heel romig aan, bijna alsof je een lipbalsem opsmeert. Het heeft ook absoluut geen matte finish! Dat is wel een finish die ik heel erg graag draag, maar aangezien ik ook heel erg dol ben op Mac Faux (wat ook geen matte lipstick is) vond ik dit wel het proberen waard.De kleur komt niet helemaal over op camera, maar je krijgt in ieder geval een goed beeld ervan. Het is geen ontzettend goed gepigmenteerde lipstick, maar je ziet daadwerkelijk wel verschil. De lipstick voelt inderdaad zoals verwacht heerlijk aan op de lippen, zeker niet uitdrogend en eerder verzorgend. Of je lipstick een hele flinke maaltijd helemaal overleeft? Nee. Maar dat doen een heleboel lipsticks eigenlijk niet, haha. Je kan in ieder geval zonder problemen een glaasje drinken!

 De lipstick kun je onder andere kopen bij Boozyshop. De lipstick is zelfs nog goedkoper dan een Essence lipstick en wie had gedacht dat je daar nog een lipstick voor zou vinden? Deze lipstick kost maar liefst €1,99 en voor die prijs kun je hem zeker niet laten liggen!

Heb jij al iets van het merk "Freedom" geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Vind het wel een mooie kleur! Van Freedom heb ik wel een aantal spullen thuis liggen, vind ze best fijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeh nu ben ik ook benieuwd naar andere producten, heb eigenlijk alleen drie lipsticks van Freedom haha

      Verwijderen

Een reactie posten