Review | Boozy Cosmetics - Pro Precision Makeup Sponge Firm


Iedereen die een beetje bij is op het gebied van beauty weet dat de beautyblender meer dan hot is en wordt dan ook erg vaak gebruikt door verschillende YouTubers bijvoorbeeld. Ik wilde al heel graag een keer zo'n make-up spons proberen, maar om meteen een dure beautyblender te kopen leek mij eigenlijk niet een heel goed plan. Daarom koos is voor een beautyspons van Boozyshop!
Als je je bestelling gedaan hebt komt de spons binnen in een plastic doosje waarop staat: Pro Makeup Sponge van Boozy Cosmetics. Ze hadden hem ook nog in andere kleuren en vormen, maar ik besloot voor een zwarte te gaan.

'
Het sponsje heeft eigenlijk een mooi peer figuur, maar dan met een smalle taille. (Wauw Floor, wat een geweldige beschrijving *not*).  De spons voelt eigenlijk iets steviger en harder dan ik verwacht had, maar dat brengt juist er fijn aan ben ik later achter gekomen.


Ik heb best wel kleine handen maar hij is prima om vast te houden, niet te groot en niet te klein. Doordat ie zwart is zie je het niet heel erg goed dat 'ie vies is. Voordat ik hem gebruik maak ik hem even nat met wat water en dan knijp ik hem vervolgens heel goed uit.

Ik moet zeggen dat ik het heel erg fijn vind werken. Je foundation wordt er wel wat minder dekkend van, maar het ziet er zo mooi uit op je huid! Je ziet niet meer de vervelende strepen van je kwast zitten bijvoorbeeld. Ik ben erg blij dat ik deze uiteindelijk toch gekocht heb. Je kunt hem kopen bij Boozyshop voor €4,99, dat is toch best een leuk prijsje!

Gebruik jij ook zo'n spons voor je make-up?
Liefs,
Floor

Reacties