Ik ga naar Mallorca!


Zoals je aan de titel al kunt zien: "ik ga naar Mallorca!". Ik ga samen met mijn ouders en zusje een weekje naar dit mooie Spaanse eiland toe. Ik ben zelf nog nooit naar een eiland geweest, of naar iets wat lijkt op Spanje dus ik heb er erg veel zin in! Als je op Google 'Mallorca Tumblr' intypt zie je zulke mooie plaatjes, dat ik niet kan wachten om te gaan :DAls al mijn vriendinnen heel hard aan het leren zijn voor hun eindexamen spendeer ik mijn meivakantie lekker in het mooie Mallorca. Om alvast in de stemming te komen heb ik wat mooie foto's gezocht op internet en dan kunnen we samen even genieten van het paradijsje waar ik naar toe ga binnenkort!


Eigenlijk had ik geen idee hoe het er uit zag, anders dan dat het een eiland was, haha. Nu ik mijn hele avond op tumblr en weheartit heb doorgebracht met de zoekterm 'Mallorca' weet ik zeker dat ik mij niet ga vervelen!

Ga jij nog weg in de meivakantie?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten