A Travel Through Minds #8 | Een dagje setpret


Hey, ik ben Leyla. Misschien ben je me eerder tegen gekomen op deze blog, ik heb een stukje geschreven over de modellenindustrie(A Travel Through Minds #2 | Once Upon A Falling Star). Vandaag wil ik met jullie een dagje setpret delen. Afgelopen weekend ben ik met een goede vriendin naar het strand gegaan om foto’s te maken en het is en blijft altijd zo’n heerlijke ervaring. Dit is de reden waarom ik dit verhaal met jullie wilde delen! (Alle fotocredits naar lieve Ishara Merhai, check ook haar blog: Tiny Heart Beats)
De aanleiding
Afgelopen week heb ik de laatste workout van mijn 60-dagen durende workout program gedaan. Dit is een programma via darebee.com waarin je 60 dagen gaat trainen om een held te worden. Iedere dag een andere workout met (meestal) drie verschillende levels. Je kunt dus kiezen hoe moeilijk je het jezelf maakt!
Je traint iedere dag een andere spiergroep. Sommige dagen hoef je alleen een yoga workout te doen. Dit is een heerlijke afwisseling. Ook zit er een verhaal achter alles wat je doet. Zo moet je op bepaalde dagen een wapen kiezen. Dit wapen staat voor een bepaalde workout. Bij de ‘invisibility ring’ moet je bijvoorbeeld planken en bij de ‘lasso’ moet je touwtje springen. Je kunt ook meerdere wapens kiezen, dit is allemaal aan jou. Ook zijn er leuke subquests die vaak op bepaalde films zijn ge├»nspireerd. Daarnaast zijn er bij bepaalde dagen karmapunten. Je kan de keus hebben uit twee workouts en aan beide keuzes zit een consequentie. Tijdens het programma kun je punten bijhouden, zodat je je harde werken kunt vergelijken met dat van je vrienden!
Ik heb het programma gevolgd, omdat het me een super leuke uitdaging leek en omdat ik het heel fijn vind om me fit te voelen. Sommige dagen waren zwaarder dan anderen, maar dat is fijn.
Tijdens het programma heb ik (bij dansen) een enkelblessure opgelopen. Heel voorzichtig en goed beschermd met een bandage heb ik doorgezet en alsnog het programma afgemaakt.


De setdag
Omdat ik trots was op de twee maanden sporten besloot ik een vriendin te vragen of ze foto’s wilde maken, omdat ik wist dat ze getalenteerd was en heel enthousiast zou zijn. 
Ik stond op, het was heerlijk weer. Daar werd ik heel vrolijk van, want we zouden naar het strand gaan. Ik maakte mijn dagelijkse ochtendsmoothie en wachtte tot ze me kwam ophalen met de auto. Ik had een aantal dagen ervoor lekker veel nieuwe sportkleding besteld via forever21, dus we hadden de keus uit genoeg setjes. We reden naar het strand en begonnen te schieten. Omdat het een sporty shoot zou worden besloten we om lekker geen make-up op te doen (behalve mascara) en met het haar hoefde ook niet veel spannends te gebeuren, dus we konden lekker snel beginnen. Ik heb al wat vaker voor de camera gestaan en zij vaker erachter, dus de instellingen op de camera waren snel goed en de poses waren ook niet moeilijk te bedenken.
‘Laat eens zien wat je tijdens het programma hebt gedaan.’ Ik moest even denken, maar al snel kwamen dingen als jumping jacks, high knies, push-ups en sit-ups in me op. Ook stretchen hoort er natuurlijk bij.

Dan waren er nog die kinderen… Je zoekt de meest rustige dag uit op het strand en nog lopen er kinderen door je foto’s heen haha. Dan maar even wachten. Ook kwam er nog een zeilboot voorbij die ons even een pauze liet nemen. Ondanks de kinderen en de zeilboot waren we (alsof we een professioneel team zijn) binnen anderhalf uur klaar! Ze heeft ongeveer 400 foto’s geschoten, wat maakte dat we naderhand nog wat uitzoekwerk hadden, maar dit was zeker geen last.  
Aan een goede set mag natuurlijk geen muziek ontbreken. Via mijn box hebben we muziek opgezet om de sfeer gezellig te houden en een beetje los te worden. We hebben heerlijk ge├źxperimenteerd en het licht was perfect! Ook hebben we gelachen en een hele gezellige ochtend gehad. Thanks lieve Ishara 

Over mijn lichaam ben ik nog niet 100% tevreden, dus ik blijf lekker sporten en gezond eten! 

Liefs,
Leyla

Reacties

 1. Wauw, wat een gaaf idee om sportfoto's te maken. Ik vind dat je een prachtig figuur heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief!! Ik raad het programma zeker aan en met vrienden kun je altijd leuke dingen doen met een camera :)
   Xx

   Verwijderen
 2. ik had de foto's gezien op de Facebook pagina van Ishara! ze zijn erg goed gelukt.
  misschien is het wel even respectvol om een linkje van de pagina erbij te zetten aangezien
  je wel haar foto's gebruikt :)

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten