Two Dutch Braids | Haar Tutorial


Zoals jullie waarschijnlijk wel weten draag ik graag twee vlechtjes. Je hebt dit dan ook al in verschillende outfit artikelen voorbij zien komen. In de video van vandaag laat ik zien hoe ik nou eigenlijk die twee vlechtjes maak, dus als je daar benieuwd naar bent, lees dan snel verder!
Meer informatie staat in de beschrijving van de video op YouTube!
Ik zou het leuk vinden als je een duimpje omhoog doet, een reactie achterlaat en natuurlijk abonneert zodat je op de hoogte kan blijven van mijn video's.

Liefs,
Floor

Reacties

  1. Oh super handig want ik bak er niks van :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap hoor, ik kan echt niet zo vlechten bij mezelf. Hoeveel tutorials ik ook bekijk, mijn handen doen maar niet wat mijn hersens willen :')

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten