Review | Lush "Frozen" Bath Bomb

Ik had ondertussen toch wel gehoopt dat het lekkere weer er aan zat te komen. Toen keek ik vrijdag uit het raam en ja hoor heel veel sneeuw. Het leek mij toen het geschikte moment om in bad te gaan met een van mijn Lush Bath Bomb's die ik kocht in Brighton. Ik besloot voor Frozen te gaan, want ja het was nou eenmaal koud buiten en het sneeuwde!Zoals jullie waarschijnlijk wel weten doe je het in de winkel altijd in zo'n leuk zakje en dan doen ze er bij de kassa vervolgens een sticker op. Dat was nu ook weer het geval. Op website staat: "Frozen zorgt voor een magische badervaring, door de prachtige kleuren en heerlijke geur. Het parfum van Tunesische neroli, roos uit Turkije en grapefruit uit Cyprus heeft een opwekkende werking.
Frozen heeft dezelfde geur als ons verzorgend haarparfum Happy Happy Joy Joy"


De bath bomb is licht blauw met wat donkerder blauw in het midden en ziet er een klein beetje uit zoals "Big Blue", eigenlijk is de enige overeenkomst dat ze alle twee blauw zijn, haha. Wat ik niet gezien had en waar ik pas achterkwam toen ik uit bad stapte was dat er heel veel kleine glittertjes inzitten, dus ik zat inderdaad onder de zilveren glittertjes, maar gelukkig zag je het alleen in bepaald licht!

Uit eindelijk is het leukste van een Lush Bath Bomb toch wel de bath bomb in je bad doen! Er kwamen allemaal verschillende kleuren blauw en wit uit en het zag er echt super tof uit. De geur was ook nog eens heel lekker, maar ik zou niet weten hoe ik het zou moeten beschrijven, dus het enige wat ik je kan aanraden is om het te gaan ruiken in een lush winkel! Ik ga niet ontkennen dat ik in bad heel hard met de liedjes van Frozen mee zat te zingen, want ja dat is gewoon zo haha.

Deze Bath Bomb kost in Nederland €5,95 en in Engeland maar 3,50 pond (is omgerekend ongeveer €4,48).  Dus mocht er nog een tripje Engeland op de planning staan, zou ik zeker even een bezoekje brengen aan Lush.

Heb jij deze al eens geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik werd echt verdrietig van de sneeuw, ik wil lente! Deze bathbomb lijkt me heerlijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, dit ziet er erg aantrekkelijk uit zo met dat schuim en die prachtige kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, dat vind ik ook altijd het leuke van een Lush Bath Bomb! :D

   Verwijderen
 3. Wat een geweldige timing om foto's te maken! Leuk om te zien, het lijkt me een hele fijne bath bomb, ik hou namelijk wel van een kleurtje in bad. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was ook zo blij toen dat idee in m'n hoofd kwam, haha. Had meteen heel blij mijn vriendinnen een appje gestuurd dat ik het meest geniale idee ooit had :p

   Verwijderen
 4. Leuk zo met die echte sneeuw erbij ;) het lijkt me een fijne bath bomb!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten